Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15-17 éves lányok! Nektek milyen típusú fiúk jönnek be?
macis, vékony, kigyúrt, magas, alacsonyabb, vissza húzódó, "bátor"
Én 176 cm vagyok és 60 kg.(nem kigyúrt)
hát igen, sp:) az egy egoista buzeráns(elnézést a fanjaitól, de ezt gondolom és ami a szívemen a számon:)),
Köszönöm az eddigi válaszokat jöhetnek még:) és egyébként a vasalt hajú srácok bejönnek? de nem az az emós, én pl azért vasalom a hajam mert ez áll jól szerintem, és ha nem vasalnám össze visszaállna a hajam:) kicsit gázos, de nem tudom mit szólnak a lányok hozzá, és egyébként nem tudom miért, mindig felvágok valamivel úgy hogy észre sem veszem, csak azt hogy mondják: hmm ez az "xyz" de szeret felvágni, pedig próbálok mindig nem felvágni...

LoL beindult a társkereső :D
Szívesen látnék egy képet a 157 magas lányról, mert nekem meg az jön be. ^_^ Just kidding :D

Hm..én szeretem a magas fiúkat, ez a 176 nekem pont jó, mert én 172 cm vagyok és így legalább hordhatok magassarkút:D
Nekem nem számít hogy most kigyúrt-e a fiú vagy nem, legyen összhangban magával szerintem ez a fontos.
Legyen igényes a megjelenésével kapcsolatban(itt nem a márkás dolgokra gondolok, hanem az alapvető tisztasági dolgokra..).
Nem tudom hogy a bátort mire érted, de ha arra, hogy mer kezdeményezni akkor semmiképp se hátrány ha "bátor". És legyen kedves, legyen benne valami amivel le tud venni a lábamról pl:szép szem, szép mosoly..:)
17L

nekem bejön ha egy fiú vasalja a haját^^ és ha még jól is áll,akkor szerintem nyugodtan vasald^^
a második 21:27es voltam^^

02:32 hány éves vagy?:)
a 157 centis

"A kérdező kommentje:
bocs hogy beleszólok, de ha nem tudnál angolul nézz utána mit jelent a just kidding :)"
Megint én.
A just kididng a gyk-s társkeresőzésnek szólt, tényleg bejön ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!