Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon elcsesztem? Tök gázul érzem magam! (többi lent)
Figyelt kérdés
Szóval osztálytársak vagyunk egy ideje (én lány õ fiú)és év végén a tanár elvitt minket osztálykirándulásra és este volt disco is õ kihívott engem a terembõl >én hülye mit sem sejtve<és kerek perec szemembe monta hogy régóta belém van esve>szó szerint így volt<erre én meg csak dadogtam és hablatyoltam össze-vissza majd megkérdeztem hogy mit kéne reagálnom amég õ csendesen figyelte ahogy bénázom aztán végsõ kínomban kívtam legjobb barátnõmet akinek gõze se volt hogy mivan és viccbõl megkérdezte >Mi ez , valami szerelmi vallomás?<erre szegény fiú azt monta hogy valami olyasmi .Rendhagyó módon folytattam a bénázásomat,a képébe nyomtam a barátnõmet odasúgtam neki hogy mondjon valamit de a barinõm azzal a pici agyával még mindig nem fogta föl hogy mi van és egy ráadás integetéssel annuity mondott hogy hello.Erre azt mondtam hogy honlap reagálok rá.Majd elmentünk.2013. jún. 14. 21:35
1/9 anonim válasza:
hány éves vagy?:DD
Majd holnap szedd össze magad, mondd el, hogy sajnálod, hogy annyit bénáztál akkor, de szeretnéd, ha tudná, hogy te is úgy érzel iránta:)
2/9 andi9208 válasza:
igen, ez kínos azért, de ne is törődj, vele, mond meg neki, h erre nem számítottál, és meglepett a dolog oly annyira, h hirtelen, nem tudtad h mi van..
3/9 anonim válasza:
Hát szegény fiú, biztos pocsékul érzi magát.
Egy kérdésem van: Te is belé vagy zúgva?
Ha igen mondd meg neki, ha nem azt is tisztázd vele.
Előtte kérj elnézést, mondd hogy meglepődtél és nem tudtál mit reagálni.
4/9 A kérdező kommentje:
Még aznap este tisztáztuk az ügyet hogy nem vagyok belé szerelmes és eddig õ volt a legjobb barátom és szeretném Ha ez így is maradna meg Tök kedves gesztus volt ez tõle erre õ elsírta magát.XOXO :-(((Aztán megkérdezte vagyok e valakinek szerelemes aztán mondtam hogy nem.azóta teljesen magába van zuhanva csak ül és bámul .este amikor ezt tisztáztuk az egész olsztály kihalgatott minket és azóta piszkálják ezzel .MIT CSINÁLJAK????
2013. jún. 14. 21:42
5/9 A kérdező kommentje:
14 éves
2013. jún. 14. 21:44
6/9 A kérdező kommentje:
Pontosabban õ 13,5 és én most múltam 13
2013. jún. 14. 21:44
7/9 anonim válasza:
a saját ügyedet tanult meg megoldani, nincs aki helyetted gondolkodjon, erre nem tanítottak meg, ilyen hülyeséget, mi a fene köze van a barátnődnek ehhez, semmi,
sajnálom agyban kell felnőni, N
8/9 anonim válasza:
egy dolog nagyon fontos: az, hogy te reagálj, a te ügyed és dolgod, ne a barátnődet kérd meg:)
amúgy hívd el egy csendes helyre a srácot, és higgadtan tisztázzátok:)
9/9 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy sajnálod, csak ez váratlanul ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!