Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már az első mondattal elcsesztem, hogyan hozzam helyre?
Figyelt kérdés
Egyik nap egy elég jó barátommal meg az ő haverjával találkoztam. Ők mindketten fiúk, én lány vagyok. Nagyon jót beszélgettünk, megbeszéltük a magánéletünket. Na és én kb. a tök elején elmondtam nekik, hogy 2 srác is randira hívott, és mindkettőt szeretem. Na és az este végére rájöttem, hogy az a 2 srác, aki elhívott. Nem is ismerem őket, viszont a 2 srác, akivel beszélgettem, nagyon szimpik nekem. Hogy javítsam ki magamat, hogy érezzék, kedvelem őket, és lenne esélyük?2012. aug. 31. 19:59
4/9 ASOT válasza:
a fiatal tudatlan elme gondolatai...
5/9 anonim válasza:
de egyszerre mond el nekik, hogy mind2en tetszenek. Utána mehet a gruppen!
6/9 anonim válasza:
Mondd meg nekik hogy elmentél a randikra de mind a két partnerben láttad valamelyiküket!
7/9 anonim válasza:
Szerintem bérelj ki egy stadiont, hívj nézősereget,fegyverezd fel őket és harcoljanak meg érted, amelyik győz vihet.
Ezt elcseszted csajszi,de ha nekik is ugyanennyi eszük van,még lehet esélyed "náluk"
8/9 anonim válasza:
Beszélgess másik fiúkkal, akkor már őket fogod szeretni, probléma megoldva. Tinip*csa...
9/9 anonim válasza:
Egy gang bang partyt javasolnék, ott aztán kiválaszthatod a legjobbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!