Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mégis mit tegyek? Nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis mit tegyek? Nagyon elcsesztem?

Figyelt kérdés

Bocsi ha hosszú lett ^^""

Szerelmes vagyok egy lányba. Face-n rendszeresen beszélgettünk, de személyesen nem. Ha elhívtam valahova, sose mondott nemet de mindig közbe jött valami, vagy neki vagy nekem. Meg kértem a barátnőjét hogy adjon tanácsot, erre elhívott engem, a lányt meg egy uncsi tesóját hogy négyen sétáljunk. A barátnő meg annak uncsi tesója direkt kettesben hagytak minket töbször is, de nem mertem neki elmondani. Ő berágott rám mert fölöslegesen rángattuk ki, és haza ment. A barátnője rá vett hogy legalább kérjek bocsánatot, igy meg adta a számát és miután elment egy 30percre rá küldtem egy SMS-t amiben bocsánatot kértem, és vallottam. Mivel nem jelentkezett elmentem a fellépésére hogy majd utána beszélek vele, de nem találtam. Face-n már 2x irtam neki amiben szintén bocsánatot kértem, de nem válaszolt, azóta se.

15/F. Ő 14

A lány eddig osztály társam volt de elballagtunk.

2012. júl. 22. 20:33
 1/5 anonim válasza:
Semmiképpen ne írj neki több üzenetet, mert csak rontanál a helyzeteden, elijesztenéd őt. Ha mégis érdekled a lányt, válaszolni fog. Ha mégsem jelentkezne, jobb, ha leteszel róla és másfelé nézel. Fiatal vagy még, rengeteg ilyen vagy még jobb lánnyal hozhat össze az élet!
2012. júl. 22. 22:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Lehet elcseszted igen,lehet azt varta hogy szerelmet vallj,de mivel nem tetted,megharagudott,gyavanak tart!! Keresd fel,ha tenyleg fontos neked,magyarazd el,hogy egy kicsit felos vagy,es vald be oszinten erzeseidet! Minket noket az oszinteseggel lehet kiengesztelni! 33/L
2012. júl. 22. 22:21
 3/5 A kérdező kommentje:

azóta válaszolt, és hát dühösnek tűnk. meg kértem hogy beszéljük ezt meg, de ő azt mondta "találkozó semmiképp, örülj hogy írok" meg hogy "holnap átgondolom, aztán írok"

elmondtam neki mindent. újra bocsánatot kértem. de szerintem már hiába.

2012. júl. 23. 06:49
 4/5 anonim válasza:
Az már egy jó pont, hogy visszaírt, lehet, hogy mégsem annyira esélytelen a dolog! A sűrű bocsánatkérést azonban inkább felejtsd el egy időre, mert a végén azért un meg! Ha azt ígérte, hogy átgondolja, és ír, akkor remélhetőleg tényleg keresni is fog, csak adj neki gondolkodási időt. Lehet, hogy váratlanul érte az is, hogy vallottál, és most át kell értékelnie a kettőtökkel kapcsolatos dolgokat, hiszen eddig fogalma sem volt arról, hogy máshogy érzel iránta.
2012. júl. 23. 09:44
 5/5 A kérdező kommentje:

köszönöm, de már mind egy. Én csak barát voltam neki, és nem szeretne velem beszélni többet, egy jó ideig. szal tényleg elcsesztem...

több válaszra már nincs szükségem.

2012. júl. 23. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!