Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis mit tegyek? Nagyon elcsesztem?
Bocsi ha hosszú lett ^^""
Szerelmes vagyok egy lányba. Face-n rendszeresen beszélgettünk, de személyesen nem. Ha elhívtam valahova, sose mondott nemet de mindig közbe jött valami, vagy neki vagy nekem. Meg kértem a barátnőjét hogy adjon tanácsot, erre elhívott engem, a lányt meg egy uncsi tesóját hogy négyen sétáljunk. A barátnő meg annak uncsi tesója direkt kettesben hagytak minket töbször is, de nem mertem neki elmondani. Ő berágott rám mert fölöslegesen rángattuk ki, és haza ment. A barátnője rá vett hogy legalább kérjek bocsánatot, igy meg adta a számát és miután elment egy 30percre rá küldtem egy SMS-t amiben bocsánatot kértem, és vallottam. Mivel nem jelentkezett elmentem a fellépésére hogy majd utána beszélek vele, de nem találtam. Face-n már 2x irtam neki amiben szintén bocsánatot kértem, de nem válaszolt, azóta se.
15/F. Ő 14
A lány eddig osztály társam volt de elballagtunk.
azóta válaszolt, és hát dühösnek tűnk. meg kértem hogy beszéljük ezt meg, de ő azt mondta "találkozó semmiképp, örülj hogy írok" meg hogy "holnap átgondolom, aztán írok"
elmondtam neki mindent. újra bocsánatot kértem. de szerintem már hiába.
köszönöm, de már mind egy. Én csak barát voltam neki, és nem szeretne velem beszélni többet, egy jó ideig. szal tényleg elcsesztem...
több válaszra már nincs szükségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!