Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pénzért szex iskolában, nálatok van ilyen, ez mennyire lehet elterjedt?
"1995-96 előtt marad a suli keretei közt, na arról tudnék mesélni."
Akkor mesélj!
Lányokkal is barátkoztam, 13 és fél évesen coming outoltam, így volt könnyebb nem elvből, szerettek az osztályban 13 évesen, pedig különc voltam, minden osztályban volt az év folyamban 2-3 szegény lány akit vérig aláztak ha szegényesen öltözködött. - ja mind ez gazdag környéken. Hát ők a pasijuk mellett vagy lehet a pasijukkal nem is, egy kis pénzért lefeküdtek jól eleresztett srácokkal, aztán azt mondták barátnőtől kapták a jó ruhákat. Van köztük híresség is. ;) Ezen túl inkább nem mesélnék.
Ugyan ezt olvastam vissza szociológiatanulmányokban, hogy a szegényebb vidéki és gazdagabb városi környéken ez gyakori. Szegényeknél feltűnősködés miatt, gazdagabb környéken a cikizés elkerülésére. Lakótelepen inkább a lopás és rablás ment és megy.
persze azt beszélik
max elvétve előfordul
de hogy általános jelenség lenne az szimpla hazugság
pletyilap szint
# 18/19 Időpont ma 04:01
Ami szomorúbb, hogy jobb ruhákért és menő telefonra gyűjtve teszik ezt a 11. és 12. osztályosok.
Nem tudom, hogy általában az ország, hogy áll ebben, de ahol szegények és gazdagok járna k egy iskolában onnan egyre többi ilyen visszajelzést kapok.
Nem áll szándékomban megbántani azokat a kamaszlányokat - ?milyen jogon tenném? - akik az úgy nevezett legősibb foglakozást végzik akár már iskolákban, de 'Hihetetlenül kurvul el ez az ország'.
Ami a legrosszabb, ha nem illeszkednek a """jobb"""/gazdagabb családból illeszkedőkhöz, azt a megaláztatást, kitaszítottságot még kívülről látni is szörnyű.
Egyszerűen fáj ez nekem, azért emeltem már ki többedszerre. Mert nem tudom a megoldást. Talán csak az egyen ruha és a kapuban a mobil leadása lenne célra levezető. - csak sajnos nem erre haladunk, még egy kereszténynek mondott oktatási felelőssel sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!