Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pénzért szex iskolában, nálatok van ilyen, ez mennyire lehet elterjedt?
Kétlem, hogy ez a jobb iskolákban fordul elő. Én is olyanba jártam és itt jól szituált a nagy többség, nincs szükségük kisegítésre. Ellenben a városban vannak rosszabb iskolák bőven és felénk különösen a kozmetikusnak tanuló lányok szeretnek így megdolgozni egy kis pénzért.
Bár persze relatív mi a jobb, országban egyik top gimnázium minek számít?
Üdv a fősulin... Mindennapos,drága a tandíj! :D
21/F
hát nálunk a középsuliban biztos nem volt ilyen o.o
19/L
"a jobb általános és középiskolákban is megy a pénzért szex."
A JOBB? :D Amúgy az általános nagyon durva.
Nálunk még nem hallottam ilyenről, pedig 1800 fős suliba járok és most végeztem a 11. osztályt.
17/L
Attól, hogy még nem hallottál van.
A szociológiai kutatások is ezt mutatják. - utána olvastam.
Van lány aki csak nem kar kilógni, van aki simán kora érett és a "kellemeset" a hasznossal köti össze.
Általában nem kp. folyik a csere, vesz neki a plázában egy cipőt, ruhát és állítólag 11-12 osztályban ez elterjedt, de a plázákba tevődött át.
Csak érdekel a téma, mert régen képen voltam, most meg nincs korosztályos forrásom.
De állítólag egy filigrán 16-nak kinéző agyon sminkelt lány a plázában könnyen lehet 13-14 éves és érintett a témában.
1995-96 előtt marad a suli keretei közt, na arról tudnék mesélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!