Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Furcsa különc lennék vagy normális?
Majdnem 20 éves srác vagyok.Nem iszok,nem cigizek,nem szeretek bulizni.Nem szeretek kitűnni a tömegból.Szeretem az átlagos és egyszerűéltem.
A társaság helyett inkább sportolok vagy dolgozok valamit.
Viszont azt látom,hogy a korobeliek egyáltalán nem illyenek.Hiába járok nyitott szemmel még sem látok ennyire "különc"embereket.Ez valahogy elszomorít.A lányokban sincs meg az amit keresek bennük.
Én lennék túl szembefordulva a mai világgal?
Nagyon sok dolog érdekel és vannak céljaim is.Amikért nagyon küzdök.
Olvasni is nagyon szeretek.Gyakorlatilag folyamatosan lefoglalom magam.Csak hát ez arra megy ki,hogy egyedül vagyok
Ha így folytatod ki fogsz tűnni a tömegből,a többiek meg lezüllenek és elkallódnak:)
Úgyhogy adj hálát,hogy így sikerültél.
Nincsenek közeli barátaid? Szüleiddel, testvéreiddel jó kapcsolatot ápolsz?
Az ember társas lény, fontos a kommunikáció,ezáltal fejlődsz. Sajnos nem mindig elég, ha könyvekre/ hobbijaidra támaszkodsz.
Szembe kell nézni a való élettel, hisz mindig adódhatnak olyan helyzetek, amiben igen is kommunikálni kell, embereket kell elviselni több napon keresztül.. az élet kemény. Néha a hülyéket is el kell viselni.
19/N
Barátom ugyanilyen, én ilyennek szeretem, bár én kicsit bulizósabb vagyok, és buliban iszok is, de ezt nem úgy kell elképzelni hogy minden héten holt részeg vagyok :D De nagyon jól megvagyunk a barátommal, őt nem zavarja ha elmegyek szórakozni, én meg tisztelem benne hogy ilyen, és nem olyan, amilyen pasikkal buliban szoktam találkozni... :D
Az ha nagyon otthonülős vagy, sok embernek gond (bár van akinek az se), de ha lehet veled programokat szervezni, ha bulizni nem is szeretsz, akkor szerintem így nagyon jó vagy. :) Nem átlagos, de ez semmiképpen nem rossz. :)
Nem sok barátom van.Szoktam beszélgetni.El is lehet velem menni programokra.
Csak ezeket a mai szórakozásr nem kedvelem..Nekem egészen mást jelent mint a mai srácoknak/csajoknak.
Annyira nem zavar a dolog.Katonának készülök és ott lenne társaság.
Csák néha magányos vagyok.
A csajozással nincs gond.Szex bármikor lehet.Viszont nagyon kevés lány van aki érzelmeket indít el bennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!