Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Furcsa különc lennék vagy normális?
Majdnem 20 éves srác vagyok.Nem iszok,nem cigizek,nem szeretek bulizni.Nem szeretek kitűnni a tömegból.Szeretem az átlagos és egyszerűéltem.
A társaság helyett inkább sportolok vagy dolgozok valamit.
Viszont azt látom,hogy a korobeliek egyáltalán nem illyenek.Hiába járok nyitott szemmel még sem látok ennyire "különc"embereket.Ez valahogy elszomorít.A lányokban sincs meg az amit keresek bennük.
Én lennék túl szembefordulva a mai világgal?
Inkább azt mondanám hogy régi módi.. A mostani fiatalok cigiznek, drogoznak, piálnak (14 évesen már)
De ne vedd sértésnek te átlagos szintű vagy:D Nincs veled baj, csak nem fogsz találni ilyen lányt (vagyis csak szerintem) akik az ilyen csajokat szeretik. Sajnos a legtöbb lánynak már a nagyszájú páwa pasi jön be.:D
te én és az ilyen emberek a normálisak.
Sajna hülye vilagban elunk az én kornyezetem is ilyen.
Vannak normalis lanyok is nem csak k*r*@k.(szerintem mindenki tudja milyen emberekre gondolok.)
Majd talalsz egy hozzád illö embert.
Szerintem teljesen normális,én is ilyesmi vagyok. Viszont nagyon fontos, hogy érdekeljen valami, oké, hogy nem a bulizás, meg nem a cigizés, ez rendben van, na de más? Olvass könyvet, művelődj, látom sportolsz, az rendben is vagy. Ezekkel a dolgokkal tartalmasan ki tudod tölteni az életedet.
A fiataloknak csak egy bizonyos hányada viselkedik a társadalmi normáknak nem megfelelően: cigizik, iszik, nagyobb "raj" akar lenni. Te ennél okosabb vagy!
Én a barátaimat is úgy választom, hogy semmi kiakasztó ne legyen bennük, igen, ezek a dolgok engem nagyon kiakasztanak, de már csak röhögni tudok rajtuk, sajnos.
19/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!