Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy folyton rajta jár az eszem?
Figyelt kérdés
Ha pedig nem tudok épp beszélni vele, akkor szinte depressziósnak érzem magam... Persze ha sikerül elfoglalnom magam, akkor jókedvem is tud lenni, csak most pl. belesüppedtem egy kicsit a szomorúságba.2013. jún. 11. 17:16
4/9 A kérdező kommentje:
Hát azon a lányon, aki a legcsodásabb :D
2013. jún. 11. 17:24
6/9 anonim válasza:
Ne csináld! Én is így voltam majdnem egy évig, de aztán kiderült hogy a hölgy nem éppen a "legcsodásabb". Inkább kellett neki egy bunkó megjátszós majom. De én is hülye voltam, hogy hittem benne. Nehéz elfogadnom, hogy akiről azt hittem, hogy egy angyal, az nagyon is ember. Ja, és nem érdemes jónak lenni. Erre már nem nagyon "buknak".
7/9 A kérdező kommentje:
6-os: Nem vagyok kíváncsi hozzád hasonló megkeseredett srácok tanácsára :)
Egyébként pedig lány vagyok.
2013. jún. 11. 18:52
8/9 acelsziv válasza:
na szóval... lány vagy és egy másik lányra vagy ennyire rákattanva.... Szimplán beleszerettél.
9/9 A kérdező kommentje:
Mindketten leszbikusok vagyunk, így nem meglepő :)
2013. jún. 11. 21:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!