Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékeny vagyok a másik szeretőjére? Mit tegyek, hogy ne érdekeljen?
Szóval van egy nős férfi, akivel elkezdtem találkozgatni. Viszont neki a felesége mellett van egy másik szeretője is, akire nagyon féltékeny vagyok! Ők már régebb óta együtt vannak, és még mindig. Mit tegyek, hogy ne érdekeljen? Elképzelhető, hogy a másik szeretővel leépíti a kapcsolatát?
Tudom,hogy szemétség amit művelek, de nagyon szeretem ezt a férfit, és nem érdekel, ha csak 2.vagyok, de 3 más semmiképp sem szeretnék lenni! mit tegyek?
:(
szánalmasan hangzik.
Ha már belementél ebbe a kapcsolatba és tudtad mi a helyzet,akkor fogadd is el,egy szeretőnek nincs beleszólása a dolgokba,azért csak szerető. Ha meg nem tetszik a helyzet,hát keress egy olyan pasit,akinél te vagy az 1..
Ha meg mégis ez a pasi kell,aki megjegyzem,jó szemét,mert gondolom a feleség nem tud rólatok,akkor meg ne nyavalyogj.
Hogy lehet egy nő ilyen igénytelen és buta?
Utolsó!
A butát még elfogadom, de az igénytelent nem! Azért kösz.
Igen, belementem, és azt is írtam, hogy nem pályázok a feleség helyére..tudom, hogy azt úgysem kaphatom meg soha.
A kérdés arra irányult, hogy mit tegyek a féltékenység ellen..nem akarok féltékeny lenni, nem mutatom, de nagyon az vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!