Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Féltékeny vagyok a másik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltékeny vagyok a másik szeretőjére? Mit tegyek, hogy ne érdekeljen?

Figyelt kérdés

Szóval van egy nős férfi, akivel elkezdtem találkozgatni. Viszont neki a felesége mellett van egy másik szeretője is, akire nagyon féltékeny vagyok! Ők már régebb óta együtt vannak, és még mindig. Mit tegyek, hogy ne érdekeljen? Elképzelhető, hogy a másik szeretővel leépíti a kapcsolatát?

Tudom,hogy szemétség amit művelek, de nagyon szeretem ezt a férfit, és nem érdekel, ha csak 2.vagyok, de 3 más semmiképp sem szeretnék lenni! mit tegyek?

2013. jún. 11. 18:18
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
Mondjuk gondoltam. Amúgy hány éves vagy és a csávó?
2013. jún. 11. 19:28
 52/60 A kérdező kommentje:
én 24 vagyok, ő 33 éves.
2013. jún. 11. 19:31
 53/60 A kérdező kommentje:
ha ez számít, akkor feleség 30 vagy 31, a másik lány 25.
2013. jún. 11. 19:32
 54/60 anonim ***** válasza:
Ha kíváncsi vagy, ennyire rá, dugj vele, de legyen ennyi, de ha többet akarsz, felejtsd el. Nem vagytok egy súlycsoportban. Csak sérülsz lelkileg, mert mindig várod, hogy mondjon csak egy kis jó szót neked. Csak kegyetlenül megdug majd és ezt fogja folytatni. Az elején még okés, de utána egy kapca leszel amikor jön még egy huszonéves. Hidd el, nem éri meg.
2013. jún. 11. 19:32
 55/60 A kérdező kommentje:

:(

szánalmasan hangzik.

2013. jún. 11. 19:35
 56/60 anonim ***** válasza:
Mert az is. Sajnálom, de nem csak a helyzet lesz az, hanem ha belemész TE is. Sok nő bánta már meg az ilyet. Legyél te az első, de ne emellett az ember mellett, mert itt soha nem leszel! Sajnálom, de így van.
2013. jún. 11. 19:36
 57/60 anonim ***** válasza:

Ha már belementél ebbe a kapcsolatba és tudtad mi a helyzet,akkor fogadd is el,egy szeretőnek nincs beleszólása a dolgokba,azért csak szerető. Ha meg nem tetszik a helyzet,hát keress egy olyan pasit,akinél te vagy az 1..

Ha meg mégis ez a pasi kell,aki megjegyzem,jó szemét,mert gondolom a feleség nem tud rólatok,akkor meg ne nyavalyogj.

Hogy lehet egy nő ilyen igénytelen és buta?

2013. jún. 11. 20:21
 58/60 A kérdező kommentje:

Utolsó!

A butát még elfogadom, de az igénytelent nem! Azért kösz.

Igen, belementem, és azt is írtam, hogy nem pályázok a feleség helyére..tudom, hogy azt úgysem kaphatom meg soha.

A kérdés arra irányult, hogy mit tegyek a féltékenység ellen..nem akarok féltékeny lenni, nem mutatom, de nagyon az vagyok.

2013. jún. 11. 21:33
 59/60 A kérdező kommentje:
A feleség nem hiszem, hogy tud a félrelépésekről.
2013. jún. 11. 21:34
 60/60 anonim ***** válasza:
Keress másik pasit, ezt meg hagyd a francba.
2013. júl. 2. 20:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!