Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Féltékeny vagyok a másik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltékeny vagyok a másik szeretőjére? Mit tegyek, hogy ne érdekeljen?

Figyelt kérdés

Szóval van egy nős férfi, akivel elkezdtem találkozgatni. Viszont neki a felesége mellett van egy másik szeretője is, akire nagyon féltékeny vagyok! Ők már régebb óta együtt vannak, és még mindig. Mit tegyek, hogy ne érdekeljen? Elképzelhető, hogy a másik szeretővel leépíti a kapcsolatát?

Tudom,hogy szemétség amit művelek, de nagyon szeretem ezt a férfit, és nem érdekel, ha csak 2.vagyok, de 3 más semmiképp sem szeretnék lenni! mit tegyek?

2013. jún. 11. 18:18
1 2 3 4 5 6
 41/60 A kérdező kommentje:

De nekem ez nem vicces. :(

Nyilván az lenne a legjobb, ha első lennék valahol..de őt szerettem meg, és írtam, hogy az sem érdekel már ha csak 2. vagyok,de a 3.szerep az nagyon megalázó.

2013. jún. 11. 19:00
 42/60 anonim ***** válasza:
de mi meg azt mondjuk neked, hogy azért nincs önértékelésed, mert bár ezer nőnek ugyanúgy megtecchet egy foglalt pasi, de mivel tudja, hogy tabu, ezért nem foglalkozik a gondolattal. Most jól néznénk ki, ha mindenkinek megteccene egy házas ember akkor kikezdene vele, és ha az harmadikat és negyediket is tartana még ő lenne féltékeny. Kérdésem lenne: Mit csináltál ha összejönnétek és a felesége egyszer felkeresne?
2013. jún. 11. 19:05
 43/60 anonim ***** válasza:
Ja, és ha még hirtelen más nem is lenne csak te, akkor sem tisztelne soha mint egy nőt. Majd nézd meg hogy gyengéd lesz e veled az ágyban vagy vad. És elgondolkodol a válaszunkon. Csak dugni fog, soha nem leszel nő, csak egy lyuk, amiben nem kisegér csak egy kurafi farka járkál ki és be.
2013. jún. 11. 19:08
 44/60 A kérdező kommentje:

Ha a felesége felkeresne nem tudom mit tennék, de erre nem sok esély van.

Nem én másztam rá, minden alkalommal ő kezdeményezett.

2013. jún. 11. 19:13
 45/60 anonim ***** válasza:
Ne legyél buta. Hallottál már az elutasításról? Én azonnal otthagytam volna, ha megtudom, hogy felesége van.
2013. jún. 11. 19:14
 46/60 anonim ***** válasza:
Hát ettől még nem hatódik meg a felesége majd. Hát van pici szád és kezed, amivel elküldheted a fenébe, illetve pofon vághatod amikor csókolni akar. HIdd el, kevés az önbecsülésed, valszeg apukáddal is problémáid voltak érzelmi téren nem raktad helyre, plusz olyan embereket fogtál ki eddig akik nem becsültek, és most újra felrakod a lemezt. Stimmel?
2013. jún. 11. 19:15
 47/60 anonim ***** válasza:
Gondolj bele. Az sem zavar, hogy lehet pont most pakolja a feleségét vagy a szeretőjét miközben te meg itt sírsz utána? Lehet pont most vall szerelmet a másodiknak. Hm?
2013. jún. 11. 19:18
 48/60 A kérdező kommentje:

Először elutasítottam, de ő tovább udvarolt, végül belementem. Valahogy megszerettem, és nem tudom kiverni a fejemből.

A feleség nem zavar, de ha arra gondolok, hogy a másik lánnyal van, akkor nagyon elszomorodom.:( Ezért is kérdeztem,hogy arra van esély, hogy a másik lánnyal megszakítsa a kapcsolatot?

2013. jún. 11. 19:21
 49/60 anonim ***** válasza:
Van, de akkor te leszel a második, és egy új nő a harmadik. és utána te leszel a dobott, az akkori második pedig a harmadik és így tovább. Már gondolatban oda is adtad magad?
2013. jún. 11. 19:23
 50/60 A kérdező kommentje:
Már megfordult a fejemben, hogy lehetne több is köztünk, de olyankor bevillan, hogy mennyire megalázó, hogy háremtag lettem, és tuti rajtam röhög. Akkor elmegy egy pillanatra a gedvem az egésztől, de utána megint arra gondolok, hogy de jó lenne..
2013. jún. 11. 19:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!