Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lány vagyok, kancsal és soha nem fogok tetszeni senkinek?
Figyelt kérdés
Az egyik szemem befelé kancsí2013. jún. 11. 17:50
12/26 anonim válasza:
Szerintem fogsz, vannak férfiak akik ere gerjednek, de ha gondolod küldj képet csak a két szemedről. Mondjuk kivágod a szemed egy csíkban egy képről. Azon nem látszik az arcod és biztos választ kapsz.
13/26 anonim válasza:
"Használj olyan szemtakarót, mint ami a kalózoknak van, ha szexi vagy alapban, az még csak dobni fog rá ;)."
Mint Elle Driver?
14/26 anonim válasza:
15/26 anonim válasza:
Szia!
Ugye ezt a szemtakarósdit nem gondoljátok komolyan??? Ez hülyeség!!
Van egy ismerősöm, akinek tényleg láthatóan más felé néz az egyik szeme. Neki kifelé néz jobban az egyik szeme.
Mutatnál képet? Érdekelne, milyenek a szemeid. :)
Amúgy lány vagyok és semmi hátsó szándékom nincs... :)
16/26 anonim válasza:
Most nem azért, de egy ízléses szemtakaróval mi a gond? Most ha ő nem szereti így azt a szemét, van mód elrejteni...
17/26 anonim válasza:
Én is kancsal vagyok. Tiniként nagyon gátlásos voltam emiatt, felnőttként is maradt azért belőle, de már megtanultam vele élni. Csinos vagyok, az arcommal sincs bajom, voltak pasijaim, van férjem, vannak barátaim és akinek nem tetszem, majd néz másfelé.
18/26 anonim válasza:
Nálam kizáró ok a kancsalság! Nem lehet meggyógyítani?
20/26 anonim válasza:
Speciel nekem is jobban bejönne egy szemtakarós megoldás, valamiért a befelé álló szemről a szellemi visszamaradottság jut az eszembe (nyilván nincs köze hozzá :) a kifelé álló szem az más tészta, az még érdekes is lehet. (a kaméleonokról is azt tartották hogy egyszerre látják a múltat és a jövőt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!