Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek helyes ez a fiú?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek helyes ez a fiú? (KÉP)

Figyelt kérdés
[link] (az első képen lévő)
2013. jún. 11. 17:07
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
hogykinézőő
2013. jún. 11. 17:31
 12/43 anonim ***** válasza:
nem
2013. jún. 11. 17:31
 13/43 anonim ***** válasza:
0%

Nem vagyok felsöbrendöbb csupán sajnálom azt hogy ha az emberiség a teremtés koronája akkor hogy lehetnek olyan primitivek hogy a saját fajtájuknak esnek holott össze kellene tartani...

És arrol meg külön vitatkozhatnánk hogy melyikönk a szánalmasabb amikor Én nem személyeskedtem veled...

2013. jún. 11. 17:32
 14/43 anonim ***** válasza:
neeem
2013. jún. 11. 18:03
 15/43 anonim ***** válasza:
67%

shevy, most lehet hogy nekem nem tunt fel, de a szovegben irja valahol hogy barmelyikuk is olt embert?

az alakulatombol mar evek ota jarnak kulfoldi missziokra, nekik meg 1x sem kellett embert olniuk

azoknak akik azt hiszik hogy gyilkologepek vagyunk ajanlom hogy ne az amcsi filmekbol okoskodjon hanem min 1 hetre vegye fel az egyenruhat

2013. jún. 11. 18:34
 16/43 anonim ***** válasza:
Elmegy.
2013. jún. 11. 19:13
 17/43 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy ismeritek-e a történetét ennek a fotósorozatnak, de ez felettébb megrendítő számomra.

A lényeg az, hogy a háború mennyire megváltoztatja, és megedzi az embert.

A kiküldetés 8 hónapig tart.

Az első fotó még Angliában készült, az indulás napján.

A második fotó 4 hónappal az indulás után, szóval félidőben.

A harmadik fotó pedig az utolsó napon, tehát 8 hónap múlva az első fotóhoz képest.

Meg lehet nézni őket, döbbenetes a változás, hogy az ártatlan tekintetek mennyire megkeményedtek.

A fiúból férfi lett egycsapásra.

És az a bizonyos láng eltűnt a szemekből.

Társaik közül többen meghaltak, úgy tudom.

Láttak sok halálesetet, és szörnyűséget, borzalmat, ami beléjük ivódott a napok, hetek, hónapok alatt.

Nem tudták, hogy másnap reggel ugyan fel tudnak-e kelni, hogy lássák-e még valaha a napvilágot, hiszen az életük abban a 8 hónapban egyetlen percig sem volt biztos.

Rájuk törnek az éjszaka, és megölik őket, és akkor ennyi volt.

Mindenki védi a saját életét, még ha ezért olykor ölni is kell, és ez teljesen jogos.

Te is ezt tennéd a helyükben.

A szeretteik pedig várják őket, és nekik pedig harcolniuk kell az életben maradásért.

Egyik katona közülük nyilatkozta: 'A háború olyan, mint egy konzervnyitó. Felnyissa a konzervet, és neked látnod kell a tartalmát, ha akarod, ha nem.'

Ez a rideg, szörnyű valóság.

A sok fotelkommentelőnek meg üzenem, hogy lehet utánuk csinálni, és utána prédikálni, hogy így katonák meg úgy katonák.

Több együttérzést és több toleranciát emberek!!!

Ébredjetek már fel!!!

2013. jún. 11. 19:53
 18/43 anonim ***** válasza:

Prof. Shevy: azt ajánlom, olvasgass, vagy nézz Rurouni Kenshin-t. Nem vagyok animés, és nem is bírom kifejezetten a mangákat (a legtöbbjét utálom). Csak azért ajánlom, mert sehol máshol nem láttam még jobban kidolgozva a hidegvérű gyilkos vezeklését, erkölcsi ellentmondásait, aki retteg a múltjától, mégis vállalja annak felelősségét.

Tényleg, Kenshin az egyik legösszetettebb jellem az irodalom/manga történetében.

Hogy megértsd, kiragadok egy idézetet:

"A kard fegyver. A kenjutsu (kardvívás) a gyilkolás egy módja. Bármilyen szavakba is öltöztetjük, ez az igazság, természetén mit sem változtat. Az életed védelmező kard eszméje csak olyasvalaki szavai lehetnek kinek sohasem tapadt vér a kezéhez. Gyermekes ábránd csupán."

Nem akarok reklámozni tényleg, de komolyan, máshogy nem tudnám elmagyarázni.

A személyes véleményem a témában:

Nem az én dolgom megítélni, hogy az emberölés helyes-e avagy sem. Ám mindenféleképpen része a természetnek, és az emberinek éppúgy, mint az állatinak. Könnyű egy számítógép mögött, kakaóval a kezünkben arról papolni, mennyire nem helyes megölni a másikat. Ám amíg az ember nem volt katona, vagy nem került olyan helyzetbe, amikor ölnie kellett (különben őt ölték meg) addig ne ítélkezzeN: Gondolom, kedves Shevy nem kerültél még olyan helyzetbe, hogy a családodat, vagy akár önmagadat fenyegetve érezted. Főleg nem életveszélyesen.

Könnyű addig pocskondiázni, míg nem kerülsz hasonló helyzetbe. Nem kívánok személyeskedni, de valahogy olyan embernek tűnsz, aki betiltaná a küzdősportokat is akár, mert azok "túl erőszakosak és értelmetlenek."

Az emberölés, az élet maga és annak elvételéhez való jog mindig is komoly erkölcsi dilemmát okozott a civilizűlt embernek. Azonban nem hinném, hogy nekünk kéne ezért felelősségre vonni őket. Hidd el, elszámonak ezek maguktól is. Nem hiába lesz a tengerészgyalogosokból meg idegenlégiósokból idegroncs, nem véletlenül vannak sokszor lidércnyomásai, álmatlan éjszakái az igazi háborút megjárt veteránoknak.

Szenvednek őt eleget, anélkül is, hogy te ítélkeznél felettük. Megfizetik az árát, ne félj.

2013. jún. 11. 20:02
 19/43 anonim ***** válasza:
első katona a második-középső- képen szexi, de amúgy nem jön be
2013. jún. 11. 20:46
 20/43 anonim ***** válasza:
Nem.
2013. jún. 18. 12:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!