Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőm szerint ajtóstól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm szerint ajtóstól rontok be?

Figyelt kérdés

A barátnőm szerint mindig ajtóstól rontok be...

Ez nem tetszik neki, de ami utána van az jó..

Azt mondja, hogy nem úgy kezdem a dolgokat ahogy kéne.

Ezt nem értem miért, mivel csókolgatom az egész testét, olykor masszírozom is előtte, szóval ezt nem értem.

Az lenne a kérdésem mit csináljak a sex előtt még, hogy ne azt halljam utána lévő napokban, hogy ajtóstól rontok be...

Amikor megkérdezem, hogy ő mit szeret, hogyan csináljam az elején és mit olyankor a válasza, az hogy nem mondja el mert ennek ösztönösnek kell lennie....

Szóval ezt most tőletek kérdezném meg

2013. jún. 10. 21:02
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Ha orállal kezdek, az is ajtósnak számít nála......

Ha előtte csókolgatom aztán orál az is ajtóstól való berontás... szóval ezért fordúltam hozzátok

2013. jún. 10. 21:25
 12/20 anonim ***** válasza:
Talán kezd csókkal, majd haladj lassan lefelé, egy próbát megér. Ha ez is ajtós neki, akkor nem tudom D:.
2013. jún. 10. 21:26
 13/20 anonim ***** válasza:
Az előjáték nem az orál... Talán... próbálkozz úgy hogy azt képzeled el, hogy most nem szex lesz, csak kedveskedni akarsz neki az érintésekkel, csókokkal, hosszasan. Ez érthető?
2013. jún. 10. 21:27
 14/20 A kérdező kommentje:

Csókokkal kedveskedés stb...

Ez már mind megvolt, elég nehéz eset a lány...

Volt már olyan, hogy masszíroztam. .a hátát aztán a fenekét mindenét, utána végigcsókoltam mindenét......

aztán jött csak az orál de ez is "ajtós volt" megjegyezte másnap..

2013. jún. 10. 21:29
 15/20 anonim ***** válasza:
Vagy csak ürügyet keres, miért ne legyen jó semmi, amit csinálsz. Főleg, ha mindig napokkal később szól, mint ahogy aktuális lenne.
2013. jún. 10. 21:39
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha másnap az orrodra köti, hogy előző este miért voltál rossz, akkor alapvetően nem veled van a baj... Lehet, hogy nem vagy tökéletes, de hogy ő nehezen elviselhető, az is sanszos.
2013. jún. 10. 22:15
 17/20 A kérdező kommentje:
Az tuti, hogy nagyon nehéz eset de gondolkoztam már azon, hogy elhagyom de nem bírom mert szeretem....
2013. jún. 10. 22:16
 18/20 anonim ***** válasza:

Szia ez nálunk is gyakori probléma.

Alapvetően jó lehet amit csinálsz , csak nem ELÉG ideig !!!

A lányok többsége a hosszú kényeztetést szereti, nem pedig a

végigcsókolod és megmasszírozod és gyorsan be...

Lehet fél óra is kevés neki , mert egy alaposabb kényeztetés kéne és ha ezt megkapja, legközelebb már lehet hamarabb is jöhet a behatolás, mert ez sem állandó.

23l

2013. jún. 11. 16:04
 19/20 anonim ***** válasza:
Ja és szerintem meg kéne várni míg szétélvezi magát a csillagos égbe és már ő rángasson magába, mert már nem bírja.Na akkor aztán tuti nem te rontasz be.:D
2013. jún. 11. 16:06
 20/20 anonim ***** válasza:
hasonló voltam, de az nem kóser, hogy rád teszi az összes felelősséget. el kéne beszélgetni vele, hogy ő is erőltesse meg magát egy kicsit, ne csak te..
2013. júl. 14. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!