Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm szerint ajtóstól rontok be?
A barátnőm szerint mindig ajtóstól rontok be...
Ez nem tetszik neki, de ami utána van az jó..
Azt mondja, hogy nem úgy kezdem a dolgokat ahogy kéne.
Ezt nem értem miért, mivel csókolgatom az egész testét, olykor masszírozom is előtte, szóval ezt nem értem.
Az lenne a kérdésem mit csináljak a sex előtt még, hogy ne azt halljam utána lévő napokban, hogy ajtóstól rontok be...
Amikor megkérdezem, hogy ő mit szeret, hogyan csináljam az elején és mit olyankor a válasza, az hogy nem mondja el mert ennek ösztönösnek kell lennie....
Szóval ezt most tőletek kérdezném meg
Ha orállal kezdek, az is ajtósnak számít nála......
Ha előtte csókolgatom aztán orál az is ajtóstól való berontás... szóval ezért fordúltam hozzátok
Csókokkal kedveskedés stb...
Ez már mind megvolt, elég nehéz eset a lány...
Volt már olyan, hogy masszíroztam. .a hátát aztán a fenekét mindenét, utána végigcsókoltam mindenét......
aztán jött csak az orál de ez is "ajtós volt" megjegyezte másnap..
Szia ez nálunk is gyakori probléma.
Alapvetően jó lehet amit csinálsz , csak nem ELÉG ideig !!!
A lányok többsége a hosszú kényeztetést szereti, nem pedig a
végigcsókolod és megmasszírozod és gyorsan be...
Lehet fél óra is kevés neki , mert egy alaposabb kényeztetés kéne és ha ezt megkapja, legközelebb már lehet hamarabb is jöhet a behatolás, mert ez sem állandó.
23l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!