Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nagy mellű molettebb nők vagy kis mellű vékony nők jönnek be jobban?
Esetleg vékony nagymellű? :// Mi nem kellünk senkinek, vagy a létezésünk sem elismert? Csak a dagadt nagymellűek meg a csontos mellkasú modellalkatúak léteznek? -.-
Én is utálom már a melleimet mert folyton azt hallom h egy nőnek minél kisebb melle legyen mert attól szép vékony... -.-
13: ne fossál, veled sincs semmi gond, a vékony nagymellű nőket is szeretjük. Én csak a túlsúlyt nem szeretem, és ha egy 170-175cm-es nő mondjuk jóindulattal 70 kilónál nehezebb, akkor az már az én szememben túlsúly, és ha nem extrém arányosan hízik, aminek hatására nem zavaró, hanem kb. 70 kilósan már szembetűnő a felesleg akkor számomra már nem annyira szexi, már nem igazán tetszik.
Hiába nyammognak itt, meg mondogatnak, nem kell egy nőnek modellnek vagy élsportolónak lenni ahhoz, hogy fitt legyen és egészséges legyen, normál testsúllyal és háj nélkül, és anélkül is, hogy a másik végletbe esne és csontos lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!