Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Boxer, Fecske kombinációja,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Boxer, Fecske kombinációja, szerintetek?

Figyelt kérdés

(Figyelem! Ezt a kérdésemet azért írtam ki másodszor mert az 1. ELRONTOTTAM! Kérem a MODERÁTORT, hogy ne ezt hanem a másikat töröljék!)(Akinek törölték a válaszát kérem megint válaszoljon, köszönöm)

-------------------------------------------------------

Mi a véleményetek a feszülős Boxer illetve a fecske kombinációjáról = BRIEFS?

Kint külföldön ez most nagy divat.

Szerintetek jól néz ki?

Valakinek vett már ilyet?

Kérlek írjátok le a válaszotok után a korotokat és Nemeteket is, köszönöm.

-------------------------------------------

Képek:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2009. okt. 9. 13:54
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
mit rontottál el? brief, tetszik, képlink. mit, te nagyon okos?
2009. okt. 9. 14:00
 2/17 A kérdező kommentje:
Tegnap írtam ki egy hasonló kérdést, azt rontottam el, nem a mait amit nem rég töröltek...
2009. okt. 9. 14:02
 3/17 A kérdező kommentje:
Tegnapi kérdésem hülyén van megfogalmazva, és kifelejtettem pár dolgot belőle, ezért írtam ki ezt.
2009. okt. 9. 14:03
 4/17 anonim ***** válasza:

Nekem nem tetszik, nekem pont úgy néz ki, mint a fecske, csak icipicvel szélesebb az oldala. Semmi boxerosat nem látok benne, ha a boxer lényegének a szárat vesszük. Boxer=száras alsó, ami lehet bő, illetve szűk fazonú. Nekem ezek modernebb szabású fecskék. :)))

25/L

2009. okt. 9. 14:04
 5/17 anonim ***** válasza:
47%
Tetszik. De szerintem ez nem áll minden alkatú srácnak jól. A képen szereplő srácok nagyon jól néznek ki benne, de szerintem a sörpocakos nagypapám viccesen hatna egy ilyenben. :)
2009. okt. 9. 14:06
 6/17 anonim válasza:
Szerintem sokat számít,hogy ki viseli. Őszintén szólva ezeken a fiúkon egész jól mutat, de nem tudnám elképzelni egy elhízott férfin.Sorry
2009. okt. 9. 14:09
 7/17 anonim ***** válasza:
nekem is tetszik, de ez főleg ilyen jó pasikon mutat csak jól :)
2009. okt. 9. 14:13
 8/17 anonim ***** válasza:

nem tetszik,ugyanaz mint a sima fecske,kicsit vastagabb széllel

nekem még mindig a boxer tetszik

(vagy inkább az ha semmi nincs a pasin:D)

2009. okt. 9. 14:37
 9/17 anonim válasza:
Szerintem nagyon kényelmesek ezek az alsók, és jól is néznek ki! A Diseles nekem nagyon tetszett, innen rendeltem: [link] amikor a forint nagyon erős volt.
2009. okt. 9. 14:41
 10/17 anonim ***** válasza:

összefoglalom milyen válaszok fognak születni:

-tetszik

-nem tetszik

-attól függ kinn van

-vettem már

-nem vettem még

Mégis, őszintén, mit vársz, mindenkinek más az ízlése, mindenki mást fog írni...

2009. okt. 9. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!