Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » R. Banc vagyok? Olyan bűntudat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

R. Banc vagyok? Olyan bűntudatom van.

Figyelt kérdés

2 fiúval is ismerkedek egyszerre, ők nem tudnak egymásról.

Az egyikkel már kezd kicsit komolyabbra fordulni, de a másik sráccal is jól kijövünk..nagyon is :D Még egyikükkel sem találkoztam élőbe, mert mindketten távol laknak :S De még így is olyan bűntudatom van, mert hogy esne már nekik, ha megtudnák, nem csak velük ismerkedek? R.banc vagyok?

2013. jún. 9. 16:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Messziről jött ember azt mond, amit akar.

Attól még lehet, hogy beszélnek, csak nem merik bevallani, bár lehet, hogy igazat mondanak.

Van olyan társkereső huszonéves munkatársam, aki egyszerre mindig 4-5 csajjal levelezik és általában az első randikat mindig egymást követő napokra, de különböző helyszínekre szokta megbeszélni, mert neki kell az A terv mellé a B terv is, tehát rangsorol, hogy kivel találkozna először, mert ha az bejön neki, akkor lemondja a többi randit, de ha nem jön be a csaj, akkor másnapra máris ott a következő.

2013. jún. 9. 16:56
 12/21 A kérdező kommentje:
Ez durva :O 4-5 csaj egyszerre? És hogy emlékszik, hogy melyiküknek mit mondott, mi a nevük?
2013. jún. 9. 16:59
 13/21 anonim ***** válasza:
Nem vagy ri-banc. Így működik ez, csak így tudod eldönteni, hogy ki a legjobb neked. Ettől miért lennél ribi?
2013. jún. 9. 17:00
 14/21 A kérdező kommentje:
Hát hogy mindkét srácnak tetszem, legalábbis a beszélgetéseinkből ezt szűrtem le és így gondolom nagyon rosszul esne nekik, hogy én közben vagyok olyan köcsög, hogy nem csak velük beszélgetek :S
2013. jún. 9. 17:05
 15/21 anonim ***** válasza:

Volt rá példa, hogy nem emlékezett és elmesélte, hogy egyszer beégett, mert más néven köszönt oda a csajnak, hogy "Szia Kinga, örülök, hogy látlak", az meg nézett, hogy nem is úgy hívják és nem is maradt vele az első randira sem emiatt.

Általában ezért szokott úgy beszélni ezekről a találkozókról, hogy találkozik majd egy csajjal, de nevet már nem is mond.

2013. jún. 9. 17:18
 16/21 A kérdező kommentje:
Az gáz lehetett :S :D
2013. jún. 9. 17:19
 17/21 anonim ***** válasza:

Hát végülis ismerkedhetsz két fiúval, csak szerintem ne járj egyikkel se.És amíg nem tudsz dönteni ne higgye azt szegény srác hogy jár veled. Hitegetni elég szar, a fiúknak is rosszul esik, de ha csak ismerkedsz akkor még nem vagy rib@nc. Viszont ha valamelyikkel járni kezdesz vagy elég komolyra fordul akkor ne hitegesd tovább a másikat.

18/f

2013. jún. 9. 18:51
 18/21 A kérdező kommentje:

Köszi :)

Persze, azért ha valamelyikükkel összejönnék, a másik sráccal nem beszélgetnék tovább, vagy max barátilag.

2013. jún. 9. 19:07
 19/21 anonim ***** válasza:
Ez még nem gáz szitu önmagában. Amíg mindenki tisztában van a másik szándékaival. Hülyíteni valakit nem szép dolog, szóval az a minimum, hogy tisztázod, hogy kitől mit akarsz, vagy legalábbis nem hagyod abban a hitben egyiket sem, hogy csak ő az egyetlen, akivel beszélgetsz, és milyen különleges és blabla a ti kapcsolatotok. Meg hogy benne van a pakliban, hogy te esetleg csak barátságra gondolsz...
2013. jún. 10. 00:20
 20/21 anonim ***** válasza:
kezd komolyabbra fordulni, a másikkal is ki jössz nagyon, de még nem találkoztatok? akkor ezt miből szűrted le?-.-
2013. jún. 10. 10:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!