Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
R. Banc vagyok? Olyan bűntudatom van.
2 fiúval is ismerkedek egyszerre, ők nem tudnak egymásról.
Az egyikkel már kezd kicsit komolyabbra fordulni, de a másik sráccal is jól kijövünk..nagyon is :D Még egyikükkel sem találkoztam élőbe, mert mindketten távol laknak :S De még így is olyan bűntudatom van, mert hogy esne már nekik, ha megtudnák, nem csak velük ismerkedek? R.banc vagyok?
Messziről jött ember azt mond, amit akar.
Attól még lehet, hogy beszélnek, csak nem merik bevallani, bár lehet, hogy igazat mondanak.
Van olyan társkereső huszonéves munkatársam, aki egyszerre mindig 4-5 csajjal levelezik és általában az első randikat mindig egymást követő napokra, de különböző helyszínekre szokta megbeszélni, mert neki kell az A terv mellé a B terv is, tehát rangsorol, hogy kivel találkozna először, mert ha az bejön neki, akkor lemondja a többi randit, de ha nem jön be a csaj, akkor másnapra máris ott a következő.
Volt rá példa, hogy nem emlékezett és elmesélte, hogy egyszer beégett, mert más néven köszönt oda a csajnak, hogy "Szia Kinga, örülök, hogy látlak", az meg nézett, hogy nem is úgy hívják és nem is maradt vele az első randira sem emiatt.
Általában ezért szokott úgy beszélni ezekről a találkozókról, hogy találkozik majd egy csajjal, de nevet már nem is mond.
Hát végülis ismerkedhetsz két fiúval, csak szerintem ne járj egyikkel se.És amíg nem tudsz dönteni ne higgye azt szegény srác hogy jár veled. Hitegetni elég szar, a fiúknak is rosszul esik, de ha csak ismerkedsz akkor még nem vagy rib@nc. Viszont ha valamelyikkel járni kezdesz vagy elég komolyra fordul akkor ne hitegesd tovább a másikat.
18/f
Köszi :)
Persze, azért ha valamelyikükkel összejönnék, a másik sráccal nem beszélgetnék tovább, vagy max barátilag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!