Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valaki bulizni jár az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki bulizni jár az egyből r. banc?

Figyelt kérdés

Sokan mondják ezt, hogy ha egy lány bulizni jár, és olyankor iszik kicsit, akkor k.rva és hülye..

4-es 5-ös tanuló vagyok, visszafogott, nem öltözök kihívóan, általában farmer+póló+sportcipő. Most megyek egyetemre, komoly céljaim vannak. 18 évesen randiztam és csókolóztam először, azzal a sráccal akivel fél év múlva elvesztettem a szüzességem (több éves barátság után jöttünk össze), és most bő 1 év múlva is együtt vagyunk és imádom.

Valóban r.banc lennék, csak mert félévente egyszer elmegyek diszkóba, ahol megiszok kb. 2 pohár vodkanarancsot, és táncolok "mint az őrült" (a pasikat persze lekoptatom, hűséges vagyok), valamint még elég ritkán a barátnőimmel (mind kitűnő tanulók) összejövünk egyikünknél, és iszunk? Néha berúgok ha ilyen piálós este van, de másnap délelőtt összeszedem magam, délután már teszem a dolgom mintha mi se történt volna, és részegen se csinálok semmi hülyeséget, csak sokat beszélek. (Egyszer "elszámoltam" magam, mert nem a bekevert piából ittam hanem a töményből, akkor kiütöttem magam, hiba volt, de nem direkt volt.. akkor is aludtam egyet, majd hazamentem, semmi nem volt belőle) Tanulok, segítek szüleimnek. Rendes lánynak tartom magam, de ha néha nem ereszteném ki a gőzt, megőrülnék.

Ez tényleg elfogadhatatlanul nagy hiba? :/ Párom abszolút nem ivós/bulizós, és soha nem mondja hogy ne menjek, és egy rossz megjegyzést nem tesz, de néha úgyérzem mélyen magában megvet, ha így viselkedek. Ez ellen mit tegyek?

Hangsúlyozom, évente 3-4-szer van ilyen nagyobb bulizás vagy piálás, tehát nem minden héten és állandóan.

19/L

2013. máj. 31. 21:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nem.
2013. máj. 31. 21:56
 2/16 anonim ***** válasza:
Nem, ha csak szorakozni mész. Ált buli helyekre 2 okból mennek. Vagy d*gni akarnak, vagy szórakozni.
2013. máj. 31. 21:58
 3/16 anonim ***** válasza:
Nem hiszem én, hogy ezt olyan sokan mondják, te..
2013. máj. 31. 21:58
 4/16 anonim ***** válasza:
44%

kit érdekel milyen eredményeid vannak gimiben? az nem mutat semmit az ég világon, több volt gimis osztálytársam aki "kitünő" volt, elment valami mondvacsinált büfészakra, és semmihez nem fog tudni kezdeni, én meg 3-4es, de inkább 4es voltam, egyetemen meg császár vagyok :D

úgyhogy ne szállj el magadtól az 5öseiddel

2013. máj. 31. 22:00
 5/16 A kérdező kommentje:
Sokan írják, hogy nekik ugyan nem kéne ilyen bulis-piás csaj, meg hogy a diszkóban levő csajok csak azért járnak oda hogy pasizzanak meg drogozzanak meg stb...
2013. máj. 31. 22:00
 6/16 anonim ***** válasza:
Dehogy ribanc ezt felejtsd el! Ha gyakrabban rendszeresen csinálod ugyan ezt attól sem vagy ribanc. Szórakozni kell, fiatalon több időd van rá szóval csak érezd jól magad esetleg próbáld vinni a barátodat is. Tök jó móka az asszonykával bulizni menni. Főleg közösen inni és hülyéskedni is.:)
2013. máj. 31. 22:02
 7/16 anonim ***** válasza:
csak ha minden péntek este más ágyába alszik.
 8/16 anonim ***** válasza:
senki nem mondja ezt, minden normális ember jár szórakozóhelyekre néhanapján.
 9/16 anonim ***** válasza:

Jó csaj vagy, ilyen volt az exem is. így most jobb? :D

Ne törődj vele, ki mit mond, maradj önmagad, ennyi.

Az ötösök meg tényleg nem érnek lósz@rt sem. Legtöbb kitűnő tanuló csak magol, magol és magol, aztán tök hülye marad. Olvass sokat, kultúrálódj és ha valahol, akkor egyetemen húzz bele.

10/16 anonim ***** válasza:
#5 Azt azokra mondják akik a fél életüket valami szórakozóhelyen töltik részegen... Ha néha jól esik egyet buliznod, azzal semmi baj nincs.
2013. máj. 31. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!