Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki bulizni jár az egyből r. banc?
Sokan mondják ezt, hogy ha egy lány bulizni jár, és olyankor iszik kicsit, akkor k.rva és hülye..
4-es 5-ös tanuló vagyok, visszafogott, nem öltözök kihívóan, általában farmer+póló+sportcipő. Most megyek egyetemre, komoly céljaim vannak. 18 évesen randiztam és csókolóztam először, azzal a sráccal akivel fél év múlva elvesztettem a szüzességem (több éves barátság után jöttünk össze), és most bő 1 év múlva is együtt vagyunk és imádom.
Valóban r.banc lennék, csak mert félévente egyszer elmegyek diszkóba, ahol megiszok kb. 2 pohár vodkanarancsot, és táncolok "mint az őrült" (a pasikat persze lekoptatom, hűséges vagyok), valamint még elég ritkán a barátnőimmel (mind kitűnő tanulók) összejövünk egyikünknél, és iszunk? Néha berúgok ha ilyen piálós este van, de másnap délelőtt összeszedem magam, délután már teszem a dolgom mintha mi se történt volna, és részegen se csinálok semmi hülyeséget, csak sokat beszélek. (Egyszer "elszámoltam" magam, mert nem a bekevert piából ittam hanem a töményből, akkor kiütöttem magam, hiba volt, de nem direkt volt.. akkor is aludtam egyet, majd hazamentem, semmi nem volt belőle) Tanulok, segítek szüleimnek. Rendes lánynak tartom magam, de ha néha nem ereszteném ki a gőzt, megőrülnék.
Ez tényleg elfogadhatatlanul nagy hiba? :/ Párom abszolút nem ivós/bulizós, és soha nem mondja hogy ne menjek, és egy rossz megjegyzést nem tesz, de néha úgyérzem mélyen magában megvet, ha így viselkedek. Ez ellen mit tegyek?
Hangsúlyozom, évente 3-4-szer van ilyen nagyobb bulizás vagy piálás, tehát nem minden héten és állandóan.
19/L
Nem a jegyeim a fontosak, azt csak azért írtam oda, hogy ne higgyék azt, hogy ilyen lógós valaki vagyok, aki bukdácsol középsuliban, hanem hogy tanulok, nem vagyok teljesen hülye..
Nem szállok el magamtól... 0 önbizalmam van, ezért is kérdezem pl ezt is, mert nagyon vívódok, mert úgy érzem rossz vagyok ettől, hogy néha bulizok. Másrészt meg úgy érzem nem...
Évek kellettek, hogy összekaparjam magam és ne érezzem úgy, hogy teljesen hülye vagyok. Rettegve töltöttem ki az egyetemi jelentkezést, és még mindig nem tudom, hogy elég jó vagyok-e hozzá... A céljaim megvannak, de nem bízok magamban. Néha gyűlölöm magam.
Nem hinném, hogy engem kéne vádolni azzal, hogy elszálltam magamtól.
Örülök, hogy ennyire ismersz.
Most azért jöttél igazából ide hogy javíts a lelkiismereteden és szépen meg is érvelted saját magadnak. Őszintén szólva ennyire akaratgyenge lennél hogy pár anonim kérdezőtől vársz lelki megerősítést?
Ha kíváncsi vagy szerintem ember mindig tanul a hibáiból és múlton meg más véleményén kár rágódni az csupán felesleges energiapazarlás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!