Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Így együtt aludni bűn? 18L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így együtt aludni bűn? 18L

Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel kialakulóban van egy kapcsolat, de ő Finnországban él. Baromira megszerettem, és nagyon hiányzik, de még 2 hónapig nem találkozunk (minden nap beszélünk a nap folyamán többször). Utazok el jövőhéten a haverjaimmal. Egyiknek nagyon bejövök, nekem is tetszik, de csak külsőre. Már volt, hogy áthívott magukhoz, de mondtam, hogy nem akarok szexet. Mondta, hogy tiszteletben tartja, de nem mentem át hozzá így sem. Ha elutazunk, olyat lehetséges, hogy együtt alszom vele, de nem fekszünk le? Tuti bújós flessem lesz, mert hiányzik a finn srác baromira, csak őt enyhíteném egy kicsit, amig nem találkozunk. Ez bűn lenne? A finn srác végülis nem a barátom még, de fordított esetben nekem rosszul esne. Főleg, hogy nem akarok semmit a haveromtól, de hiányom van.
2013. jún. 9. 15:15
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Ez csak egy feltetelezes volt. En is igy gondolom, meg tuti nem tudnek asracok szemebe nezni ezutan. Az a rossz, hogy mindenki azt tomi a fejembe, hogy a finn sraccal nem mukodhet, mert messze van. En ra kepes lennék varni, meg ha nehez is, es ez forditva is igy van. Most megyek csak egyetemre, de ha mar van egy jo orvosink, itt szeretnem elvegezni, úgyhogy jogosan mondjak itthon, hogy magyar sracbol ne utasitsam el, akik tetszenek, de nekem tenyleg ez a finn kell. :/
2013. jún. 12. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!