Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így együtt aludni bűn? 18L
Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel kialakulóban van egy kapcsolat, de ő Finnországban él. Baromira megszerettem, és nagyon hiányzik, de még 2 hónapig nem találkozunk (minden nap beszélünk a nap folyamán többször). Utazok el jövőhéten a haverjaimmal. Egyiknek nagyon bejövök, nekem is tetszik, de csak külsőre. Már volt, hogy áthívott magukhoz, de mondtam, hogy nem akarok szexet. Mondta, hogy tiszteletben tartja, de nem mentem át hozzá így sem. Ha elutazunk, olyat lehetséges, hogy együtt alszom vele, de nem fekszünk le? Tuti bújós flessem lesz, mert hiányzik a finn srác baromira, csak őt enyhíteném egy kicsit, amig nem találkozunk. Ez bűn lenne? A finn srác végülis nem a barátom még, de fordított esetben nekem rosszul esne. Főleg, hogy nem akarok semmit a haveromtól, de hiányom van.
Ebből fingó kormolás lesz van egy olyan sejtésem! Szegény Finn srác....
2013. jún. 9. 15:17
4/11 anonim válasza:
Leírtad, neked nem tetszene fordítva, gondolom neki sem. Ha hiányod van és mással akarod enyhíteni akkor mégse azért a finn srácért vagy oda, csak jól esik ribancoskodni kicsit
2013. jún. 9. 15:21
5/11 anonim válasza:
Legyél már felnőtt ember könyörgöm. Képes lennél ágybabújni csak azért hogy enyhítsd? Hol tiszteled te a finn srácot? Ha szarul esne neked, akkor te miért tennéd meg ezt most a magyarral?
2013. jún. 9. 15:23
6/11 anonim válasza:
Igen, méghozzá halálos.
2013. jún. 9. 15:41
7/11 anonim válasza:
tisztelet zéró... nem hiszem, h annyira kellene neked az a finn srác.
szegény másik fiút meg miért zavarod össze? ne csinálj belőle hülyét, hogy nem lesz szex de azért majd bújsz hozzá stb.
2013. jún. 9. 16:19
8/11 anonim válasza:
biztos örülne neki, hogy csak azért teszed magad ott neki, hogy enyhítsd egy másik fiú iránt érzett dolgokat.
bár ha tetszik neked úgyis lefekszel majd vele.. küldöd majd úgyis a félreérthető jeleket, a fiú meg rádmozdul, de ott már nem hiszem hogy eszedbejutna a finn srác. ennyit erről. kivéve ha nem lesz semmilyen együttalvás.
2013. jún. 9. 16:24
9/11 anonim válasza:
RIBIZLI! ha neked szarul esne akkor miért csinálod?...nem értem ezt a buta tini logikát..
2013. jún. 9. 16:25
10/11 anonim válasza:
Te tényleg bugyuta vagy.
Nem bűn, csak gerinctelenség. Egyrészt a finn srácot felejtsd el, egy távkapcsolat amúgy sem működik, pláne ilyen feltételekkel a ti korotokban.
Az ittenit meg ne hitegesd, bújni, meg minden... te egy igazi kis szűzqrva vagy. Egyrészt neked rosszul esne, ha a finn pasi tenne ilyet, mint amire te készülsz. Másrészt abba is gondolj bele, hogy bújsz egy sráchoz, akinek tudod, hogy tetszel, de csak pótléknak kell és még csak le se akarsz vele feküdni, hogy legalább úgy-ahogy megérje neki (és egy szavad se lehetne, ha csak jól meg*** aztán ennyi leszel a szemében).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!