Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te találkoznál így ezzel a pasival?
az első válaszoló egy igaz dolgot írt le, aztán hopp..lepontozva..tényleg fura világot élünk, de ha az ember megmondja az igazat így jár, mert megsért vele másokat, és kiket mégis? akire igaz, én is tapasztaltam már ezt.
A te esetedben meg a fiúnál nem tudom menyi a gond, hogy előítéleteket tesz, lehet nem kellene ezt csinálja, ez neki is egy hiba, meg az a másik hibája, hogy szó nélkül hagyjon téged ha az ilyenen kiakadsz..és még te írod ki a kérdést. Én a helyében nem találkoznék veled, mert én se szeretem azokat a nőket akik isznak és ne mentegetőzz hogy csak egy hónapba egyszer-kétszer. Én nőre nőként nem tudok nézni, ha azt látom h iszik..pl úgy mint a te esetedben, egy utálatos dolognak tartom, de ha a párjával iszik meg valamit, azt még elfogadhatónak tartom. Látod bennem is mennyi hiba van?
:) most még csak megsértett, pedig nem is ismer...ha összejöttök, akkor meg már nem fogsz a lányokkal bulizni menni, mert nem fog elengedni!
Nos! Én tuti nem akarnék olyannal megismerkedni, aki ismeretlenül sérteget a vélt vagy valós tapasztalatai miatt! Az összes eddigi rossz tapasztalatát elvárásként fogja eléd állítani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!