Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Te találkoznál így ezzel a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te találkoznál így ezzel a pasival?

Figyelt kérdés
Hetek óta ismerkedem az internetről egy harmincas éveiben járó pasival. Minden szép és jó, amíg persze az interneten ismerkedtünk. Tegnap este is beszélgettünk neten keresztül, hogy megbeszéljük a mai napot. Ma találkozunk. Igen ám, csak a tegnapi beszélgetés során megsértett. A facebookon megnézett pár napja, és van 1-2 olyan kép, ami buliban készült (nem discoban) és van a kezemben alkohol. Ma is megyek bulizni a vele való találkozás után, barátnőimmel. Kérdezte, hogy néz ki egy ilyen buli, elmeséltem, hogy előtte mi egyikünknél iszogatunk, beszélgetünk, aztán megyünk majd a buliba. Közben már szó esett pár napja arról, hogy én hogyan állok az alkoholhoz, mondtam, hogy nem iszom, csak ritkán és keveset, mert nem bírom. De ő a képek és a buli előtti iszogatásról azt szűri le, hogy én egy iszákos nő vagyok. Ezen kiakadtam, de elmesélte, hogy nem egy kapcsolata ment tönkre az alkohol miatt, és ezért tart ettől, az ilyen nőktől. Aztán nyugtatott, hogy ő nem úgy gondolta ezt, de annyira rosszul esett, hogy egy alkoholistának nézett. Nem sok kedvem van találkozni. Az a baj, hogy eddig minden jól működött, vágytam arra, hogy találkozzunk, megismerjem, de most elment a kedvem. Ti mit tennétek? (nagyon szeretne velem találkozni ma)
2013. jún. 8. 10:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

az első válaszoló egy igaz dolgot írt le, aztán hopp..lepontozva..tényleg fura világot élünk, de ha az ember megmondja az igazat így jár, mert megsért vele másokat, és kiket mégis? akire igaz, én is tapasztaltam már ezt.

A te esetedben meg a fiúnál nem tudom menyi a gond, hogy előítéleteket tesz, lehet nem kellene ezt csinálja, ez neki is egy hiba, meg az a másik hibája, hogy szó nélkül hagyjon téged ha az ilyenen kiakadsz..és még te írod ki a kérdést. Én a helyében nem találkoznék veled, mert én se szeretem azokat a nőket akik isznak és ne mentegetőzz hogy csak egy hónapba egyszer-kétszer. Én nőre nőként nem tudok nézni, ha azt látom h iszik..pl úgy mint a te esetedben, egy utálatos dolognak tartom, de ha a párjával iszik meg valamit, azt még elfogadhatónak tartom. Látod bennem is mennyi hiba van?

2013. jún. 8. 11:33
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Én találkoznék vele.Eddig ez egy virtuális kapcsolat volt,ha róla lenne szó,te mit gondolnál,hogyha bulikról lenne fent róla kép,nőkkel,piával,cigivel stb. Akaratlanul is az jön le,hogy megbízhatatlan.Aztán persze nem,de...Menj találkozz vele,inkább örülj,hogy nem akar iszákos nőt,mert ezek szerint ő sem az.
2013. jún. 8. 11:39
 13/20 anonim ***** válasza:
Azért az esélyt megadhatod egy személyes találkozóra.Legalább megismeritek egymást,akkor Te is láthatod,ő milyen,ő is láthatja,Te milyen vagy valójában.Ezen a dolgon meg ne húzd fel magad,nyilván a pasi sokat csalódott,és fél,hogy még egyszer megtörténik.Különben se vedd a szívedre,meg magadra,találkozzatok,aztán majd elválik,hogyan tovább.Ne görcsölj ezen annyit!
2013. jún. 8. 12:11
 14/20 anonim ***** válasza:
Én biztosan találkoznék vele, mert kíváncsi lennék. Általánosít a rossz tapasztalatai miatt. Viszont, légy résen, mert lehet, hogy olyan ember, aki utána állandóan parancsolgatna, semmi sem lenne jó neki és megmondaná, hogy miről mit gondolhatsz. Lehet, hogy egy zsarnok. Nem csak te hazudhatsz neten, hanem neked is előadhatják a normálist
2013. jún. 8. 14:18
 15/20 anonim ***** válasza:

:) most még csak megsértett, pedig nem is ismer...ha összejöttök, akkor meg már nem fogsz a lányokkal bulizni menni, mert nem fog elengedni!

Nos! Én tuti nem akarnék olyannal megismerkedni, aki ismeretlenül sérteget a vélt vagy valós tapasztalatai miatt! Az összes eddigi rossz tapasztalatát elvárásként fogja eléd állítani!

2013. jún. 8. 14:20
 16/20 anonim ***** válasza:
Az elfogyasztott mennyiség még persze benne van a normálisban. Csakhogy: vannak, akiknek a szemében "alpári" dolog alkohollal fotózkodni, és bizony vannak férfiak, akik 30 körül már nem a bulifotókra kíváncsiak egy nőből. Ezekkel a képekkel Te magad közvetítettél magadról egy olyan képet, ami nem feltétlen pozitív, ha valaki komoly kapcsolatot (ad absurdum leendő gyermekei anyját) keresi egy nőben vagy kapcsolatban.
2013. jún. 8. 14:34
 17/20 anonim ***** válasza:
Én elmennék a találkozóra, de tartanám a három lépes távolságot, és picit rideg lennék a helyedben... akkor talán leesne neki, hogy ilyeneket látatlanban nem mondunk embereknek, főleg nem akkor, ha szeretnénk őket meghódítani.
2013. jún. 8. 15:08
 18/20 anonim ***** válasza:
Hallod, te pakolsz ki magadról bulis-piálós képeket, mégis te vagy felháborodva, hogy bulis-piálós lánynak gondol?! Miért nem raksz fel olyan képeket, ahol Nietzschét olvasol..?
2013. jún. 8. 16:06
 19/20 anonim ***** válasza:
Találkozz vele,és bizonyítsd be neki,hogy nem vagy olyan,mint amilyennek képek alapján gondol.Ez ilyen egyszerű.Minek túlbonyolítani.:)
2013. jún. 8. 19:54
 20/20 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ne akarj bebizonyítani neki semmit, csak add magadat, aztán majd alakul:)
2013. jún. 8. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!