Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Te találkoznál így ezzel a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te találkoznál így ezzel a pasival?

Figyelt kérdés
Hetek óta ismerkedem az internetről egy harmincas éveiben járó pasival. Minden szép és jó, amíg persze az interneten ismerkedtünk. Tegnap este is beszélgettünk neten keresztül, hogy megbeszéljük a mai napot. Ma találkozunk. Igen ám, csak a tegnapi beszélgetés során megsértett. A facebookon megnézett pár napja, és van 1-2 olyan kép, ami buliban készült (nem discoban) és van a kezemben alkohol. Ma is megyek bulizni a vele való találkozás után, barátnőimmel. Kérdezte, hogy néz ki egy ilyen buli, elmeséltem, hogy előtte mi egyikünknél iszogatunk, beszélgetünk, aztán megyünk majd a buliba. Közben már szó esett pár napja arról, hogy én hogyan állok az alkoholhoz, mondtam, hogy nem iszom, csak ritkán és keveset, mert nem bírom. De ő a képek és a buli előtti iszogatásról azt szűri le, hogy én egy iszákos nő vagyok. Ezen kiakadtam, de elmesélte, hogy nem egy kapcsolata ment tönkre az alkohol miatt, és ezért tart ettől, az ilyen nőktől. Aztán nyugtatott, hogy ő nem úgy gondolta ezt, de annyira rosszul esett, hogy egy alkoholistának nézett. Nem sok kedvem van találkozni. Az a baj, hogy eddig minden jól működött, vágytam arra, hogy találkozzunk, megismerjem, de most elment a kedvem. Ti mit tennétek? (nagyon szeretne velem találkozni ma)
2013. jún. 8. 10:34
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
36%
Nőként írom: A pasi helyében nem találkoznék veled. Sajnálatos tény, hogy a mai fiatalok körében nem csak a fiúkra jellemző a bulis ivászat, hanem a lányokra is. Egyáltalán miért kell ahhoz inni hogy jól érezd magad?
2013. jún. 8. 10:46
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Az ő szemszögéből nézve érthető, hogy fél attól, hogy iszákos vagy. Ez eddig egy virtuális kapcsolat volt, és tudod, messziről jött ember azt mond, amit akar.

Nézd el neki, és ne haragudj rá. Lehet, hogy egy tök jó kapcsolatod lesz vele, nehogy az elején ezért romoljon el.

Majd úgyis meglátja, hogy nem vagy alkoholista.

2013. jún. 8. 10:47
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Attól,mhogy találkoztok, nem kell hogy összejöjjetek. Látatlanban a rossz tapasztalatai miatt mondta ezt. Nem volt szép tőle, de ne vedd magadra... Majd kiderül szemtől szemben milyen...veszteni valód nincs..

Ha jól sikerül a randi este megünnepled, ha nem akkor meg búfelejtőnek lesz jó a barátnőiddel a buli...

2013. jún. 8. 10:49
 4/20 anonim ***** válasza:
50%
Én nem biztos hogy találkoznék vele
2013. jún. 8. 10:51
 5/20 A kérdező kommentje:
De miért kell képről ítélni? Havonta egyszer megyek el bulizni, akkor maximum 2 pohárral iszok, mert nem bírom! És én már alkoholista vagyok. :(
2013. jún. 8. 10:51
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Mit kell mindent ennyire magadra venni? Csak általánosít, mert eddig ilyen bajai voltak a nőkkel. Menj, találkozz vele, ha akarod beszélj is vele erről, nyugi, nem akart bántani!:)
2013. jún. 8. 10:53
 7/20 anonim ***** válasza:
59%
Én találkoznék vele, már kíváncsiságból is. Ne vedd magadra, a pasik megbotránkoztatóan meggondolatlanok, és tényleg nem lehet a szemükre sem vetni vagy haragudni a beszólások és az elszólások, vagy túlzások végett, mert mind egyedül maradnánk. Alkoholista meg végképp nem vagy, ha tényleg csak úgy iszol ahogy elmondtad, ehhez még senkinek semmi köze. Jó tanács, olyan képet amin eszel vagy iszol, vagy alulöltözött ne rakj ki, ne hagyj támadási felületet. 25/L
2013. jún. 8. 11:03
 8/20 anonim ***** válasza:
47%

a pasinak prekoncepciói vannak, és emellé még tapintatlan is.

ha nagyon érdekel, h milyen, akkor találkoznék vele, de ilyen parázós, beszólogatós fickó nem kéne. fogadok egy korty sör után már patáliát csapna ha a szeme előtt innád.

2013. jún. 8. 11:13
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Menj el találkozni vele. Ha meg úgy alakulna, hogy minden jelentéktelen jelet felnagyít, és hatalmas téves következtetéseket von le belőlük, akkor úgyis te fogsz elmenekülni, és még te fogsz örülni, ha megszabadulsz tőle. Vesztenivalód nincs.
2013. jún. 8. 11:18
 10/20 intrepid ***** válasza:
51%
Ne igyál, mert az alkohol nyírja az idegeket.
2013. jún. 8. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!