Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok mért csináljátok ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mért csináljátok ezt?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel, 5hónapja együtt vagyunk tudja hogy nagyon szeretem, de ha látja h más lánnyal hülyéskedek facebookon, pedig semmi olyat nem írok neki, akkor már egyből lecsesz engem barátnőm. Mért csinálja ezt? Értelmes válaszokat
2013. jún. 7. 23:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
10: :D bekerülsz? hát nagyon szurkolok neked te kis f@szszópó, oda való vagy a nyomorékok közé, majd Joe neked is benyom egy állast! :D
2013. jún. 8. 00:21
 12/15 A kérdező kommentje:
Ne legyél benne biztos :D 7éve küzdősportolok, most Muay Thay ra járok, Nem verne meg ebbe nyugodt lehetsz
2013. jún. 8. 00:32
 13/15 anonim ***** válasza:
Végre megkérdezhetek valakit!!!! Téged mégis mi vitt rá arra, hogy ebbe a műsorba jelentkezz?????
2013. jún. 8. 00:34
 14/15 anonim válasza:
Én nem szoktam emiatt hisztizni a barátomnak de amikor ilyesmit látok lecsavarnám a farkát a csajt meg megölném :'D nagyon szarul esik a barátnőnek egy másik lány közelsége bármien szituációban Van akit jobban van akit kevésbé érint érzékenyen. Szépen mond el neki mennyire szereted hogy szép meg kicsit növeld az önbizalmát és akkor kevesebbet fog hisztizni~ Nyalj be neki had nöljön az egója
2013. jún. 8. 08:18
 15/15 anonim ***** válasza:
Neked eddig is csak Fake kérdéseid voltak itt és ezután is csak Fake kérdéseid lesznek, amilyen te is vagy. Egy FAKE.
2013. jún. 8. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!