Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ezt miért csináljátok?
Láttam már olyan kérdéseket itt az oldalon,hogy kinek milyen férfi test jön be.
Erre mindenki elkezdte bizonygatni,hogy ő utálja az izmos pasikat,fúj,egy férfi ne legyen izmos(?).
Ilyeneket linkeltek:
Én izmos pasi vagyok,olyan akit a nők ezen az oldalon megvetően lefujjognak.Mégis strandon,uszodában sok elismerő pillantást kapok,flörtölnek velem,minden eddigi barátnőm imádta a testem. Az izmos barátaimnak sose jelentett gondot a csajozás.Szóval akkor most miért írja itt mindenki,hogy nem tetszik neki az izmos pasi?Nem zavar annyira,de érdekelnének az okai,miért kell itt teljesen mást állítani,mint a valóságban...
jé,Öngyilkosok szobájából van a kép
nekem tényleg nem jön be
Ezt egy olyan világban kérdezed, ahol SP és Fluor Tomi sztár. :S
Amúgy pedig , ha belegondolsz, a mai huszonéves lányok is qrvák, ha nem hajlandók kis testi-lelki girnyákkal járni, hanem jobban érzik magukat a 10-20 évvel idősebb férfiak társaságában. Ahogy a 30+-os pasik is pedofilok, ha nem a korosztályuk elhízott, "pénteken-is-a-hétfői-pörköltszagú-pulóveremet-viselem" - típusú női közül válogatnak.
Ez nem jelenti azt, hogy minden 30-as nő igénytelen, s azt sem , hogy minden fiatal srác kis görcs! Bár gondolom, jól le leszek pontozva. :(
Mi az hogy felpumpált? Na ezt nem bírom.Az ember kemény munkával dolgozik a testén rengeteg időt és energiàt beleölve és annyit kap,hogy felpumpált?
Olvasson egy kicsit a témáról aki ilyet ír,mert ez..sértő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!