Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14/lányok, de most komolyan: Miért csináljátok ezt?
Persze bárki véleményére kíváncsi vagyok.. megyek a folyosón erre randomra leszólít egy 14 éves kiscsaj és a barátnőjére mutatva hozzámszól h "tetszel neki", "szerelems beléd". Ami nyilván nem igaz mert a 13-14 éves barátnői nevetnek ezen.
++ fiúk, ti mit csinálnátok egy ilyen szituációban?
De ez pont azt jelenti, hogy tetszel neki szerelmes beléd. Csak épp a butuska kisleány nem mert megmondani neked, ezért a barátnője akciózott.
Vaagy felelsz vagy merszet játszottak.
Szerintem nincs semmi dolgod a szituban, max azt mondod "értem", aztán mész tovább :P
lány vagyok mikor még általános sulisok voltunk és barátnőmnek tetszett egy fiú, amikor jött velünk szembe mi is elkezdtünk nevetgélni , egymásra nézni, de nem azért mert a srácot nevettük ki. mert tudtuk,hogy barátnőnk odáig van érte.
persze nem tudom ,hogy mennyivel volt másabb a te szituációd. csak gondoltam leírom, mert lehet te értetted félre. =)
Velem is volt ilyen 18 évesen,16 éves cigánycsajok jöttek oda hozzám,és kérdezte az egyik,hogy kell-e nekem a másik.
Nem tetszett(nem azért mert cigány) és vagy fél óra alatt elmentek tőlem,de addig nyomult a másik nevében...
Szerintem van mindig egy rámenősebb ,és az pasizik mindenki helyett.
A barátnőnek tényleg tetszel, de félénk, ezért nem meri mondani. Ezért mondja a barátnője.
És azért nevetnek, mert zavarban vannak emiatt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!