Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
'Szexkapcsolat' Velemeny? 16l
Elég nagy bajok vannak ott fent, ha 16 éves létedre ez a legnagyobb problémád, h kivel feküdj össze.
Sose fogom megérteni, h miért olyan nagy baj az h még 16 évesen szűz valaki és h minek kell ennyire sietni az elvesztésével! Még annyi eszed sincs, h meg tudd különböztetni, h szeretetből teszi-e vagy csak kihasznál, akkor szexelni miért akarsz vele?! Már az 1. "fantasztikus" lépést megtetted, "remélem" folytatod az ostobaságodat és meg is engeded neki h megdugjon.. Hajrá! A következő kérdésed meg az lesz h "Terhes-e lehetek attól h lenyeltem?" Bocs, h durva vagyok, de komolyan kikészít ez az éretlen "de én nagy nő vagyok" gondolkodás..
Hogy a későbbiekben ne bénázzon?...
Már nem nagy dolog manapság a lányoknál a szüzesség, hogy kinek adja magát oda először?
Kérdező az első alkalmat tényleg olyannal akarod, aki csak lefektetni akar? Ha idősebb lennél, nem lennél már szűz, de nem lenne barátod sem, vagy valamiért nem akarnál kapcsolatot és úgy érzed neked pont elég annyi, hogy nem vagytok együtt, de történnek extrák, még azt mondanám jó,ha erre van szükséged és biztos vagy a dologban, akkor jó..
De ettől a pasitól ne várj szerelmet,ne várj semmit csak szexet..
Aztán nehogy úgy járj, hogy beleszeretsz, mert elég valószínűtlen..hogy viszonozná.
De hidd el, teljesen más mikor szerelemből teszed és viszonozva is van a dolog, mint mikor nem. (én sajna tapasztaltam mindkettőt, az első szerelemből volt, a második háát szexen alapuló kapcsolat volt inkább, csak én belezúgtam és szenvedtem ám:) nem mindenki bírja az ilyet, én hanyagolom ezt a továbbiakban)
Gondold át ezt az egészet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!