Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 'Szexkapcsolat' Velemeny? 16l

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

'Szexkapcsolat' Velemeny? 16l

Figyelt kérdés
Van egy 23 eves pasi, akivel megbeszeltuk, h lefekszunk egymassal, de meg nem tortent meg. En szuz vagyok. Mar kielegitettem oralisan, de o nem viszonzott akkor. Aztan mondta h kinyal vagy beteszi, de nem volt hozza kedvem. Allitolag jol csinaltam es akarja, h folytassuk pedig eloszor csak egyszeri alkalomrol volt szo. Csak kihasznal vagy nem akar surgetni? Szerintetek?
2013. jún. 7. 15:11
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

eleve szexkapcsolat 16 évesen, így akarod legelőször, Te tudod

amúgy ez szexre épül, nem kötött, akkor hagyja abba amikor akarja, csak megdug, ő az első Neked, így max még egyszer lefekszik Veled és kész, nem értem mit vártál ettől?

igen csak kihasználás, a leírásodból kiderül, gondolkodjál N

2013. jún. 7. 15:28
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
nem értem 16 évesen minek szexelni,pláne úgy,hogy nem is egy hosszú kapcsolat
2013. jún. 7. 15:29
 13/28 anonim ***** válasza:
10# Előbb agyat kéne neki növeszteni...
2013. jún. 7. 15:33
 14/28 anonim ***** válasza:

az is igaz...

10 voltam

2013. jún. 7. 15:34
 15/28 ivilicious ***** válasza:
16 évesen nem voltam ilyen buta:) és az nem volt olyan rég,20 vagyok..
2013. jún. 7. 15:34
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
A srác egy lúzer aki nem tud csajokat felszedni a saját korosztályából. Meg fogod érteni ezt később, most tudom, hogy nehéz, mert jó érzés neked, hogy egy idősebb srácnak tetszel, de hidd el nem akar tőled csak szexet. Akármilyen nehéz is el kell felejtened, próbálj meg most még nálad max 2-3 évvel idősebbekkel ismerkedni, mert egy 16 éves és egy 23 éves között a távolság ég és föld. Ez nem lehúzás, csak eyszerűen az igazság. De csak gondolj bele, hogy miért nem a saját korabeli lányokkal kezd ki? Mert azok látják, hogy mekkora vesztes.
2013. jún. 7. 15:35
 17/28 anonim ***** válasza:
5%
16 évesen az igazit kéne várnod akivel szerelembe estek és lefeküdtök egymással 4-5-6 hónap járás után. Jó nagy rib*anc vagy.
2013. jún. 7. 15:35
 18/28 anonim ***** válasza:
5%
16 évesen egy 23 éves random csávónak akarod adni a szüzességed, akit nem is szeretsz igazán? Jó nagy k.rva vagy kislányom.
2013. jún. 7. 15:38
 19/28 anonim ***** válasza:
0%
16 éves kis riheringy :D
2013. jún. 7. 15:40
 20/28 anonim ***** válasza:
nincs annál szebb, amikor azzal történik meg először, akit igazán szeretsz. össze sem hasonlítható a szex egy olyannal, akibe szerelmes vagy ill. olyannal akibe nem.. DE! te tudod.
2013. jún. 7. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!