Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolat? Mi a vélemény róla?
Figyelt kérdés
2012. nov. 12. 23:22
3/9 anonim válasza:
van ilyen,és sokan élnek is vele...de inkább egy normális hosszú kapcsolat,sok sexel
4/9 anonim válasza:
Sok férfi álma, viszont kell hozzá egy ri.anc! Én nem tenném, mert a szutyok így sok bránert fogadhat be magába, és ez elég undorító, hogy a kolbászomat egy túl használt zokniba tegyem.
5/9 anonim válasza:
Volt benne részem egyszer, új páromat keresem hozzá. 24F
6/9 anonim válasza:
2-es válaszoló
én is benne lennék...benne lennél?
7/9 anonim válasza:
Szerintem semmi gond nincs vele, legjobb barátommal ez jött szóba, aztán valahogy ez jó ötletnek tűnt és megpróbáltuk. Semmi érzelem, csak szex. Aztán neki úgy alakult, hogy lesz barátja és abbahagytuk. Azóta mégjobb barátok vagyunk (én fiú, ő lány), és igazából jó is volt :)
De előfordulhat, hogy az egyik beleszerethet a másikba, erre figyelj!!
8/9 anonim válasza:
Totálisan jó, bár mindenki benne lenne, egy hatalmas globális szexkapcsolat hálózatban, már nem fizetős, hanem szórakozás alapúban. Úgy mindenki mindenkivel, nemének megfelelő partnerrel persze, a buzulás az türhetlen. Csak ne volnának ezek az átkozott zárt párkapcsolatok, az volna a jó,ha mindenki felszedhető volna simán egy szex erejéig. Mindenki bevállalna mindenkit, nem csak kizárólag azt,akivel az életét le akarja élni. Persze azért a körülbelül megfelel testi vonzalom szempontjából figyelembevéve mint partnerekkel.
9/9 anonim válasza:
olyanban nem lenne benne valaki hogy csak elmenni együtt valahova meg ilyesmi? szex nélkül.
érzelmek nélkül nem tudnám elképzelni.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!