Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek plasztikáztatni kéne a melleimet?
Figyelt kérdés
Már bőven elmúltam 20 éves. A melleimmel nem igazán vagyok elégedett, volt aki megemlítette, hogy milyen picik :(. Ti mit gondoltok? Szilikonoztatni kéne?
2013. jún. 7. 02:23
31/40 anonim válasza:
Anna, színváltós lány...hát kell ez nekem? :)
32/40 anonim válasza:
Szóval letagadsz?:D Szégyellsz?:D
értem am xd..:D
33/40 anonim válasza:
Most hogy sikeresen szétoffoltuk a kérdést és kidobtál bánatomban megyek holnao vizsgázni, úgyhogy jo8.:D
Gondolj rám mikor fekszel az ágyadban, milyen üres nélkülem:P
34/40 anonim válasza:
Ne haragudj,hogy ezt irom de szerintem igen...:(.Egy teljesen àtlagos fellèpitèsü làny vagy csak sajnos mellek nèlkül :(.De ha magadat ami a Legfontosabb elfogadod akkor hagyjad.
35/40 anonim válasza:
utolsó, te buta vagy:D a szilikon csúnya:) addig örülj amíg szép pici melleid vannak és nem lufik vagy lógó tőgyek:D
37/40 zoliba' válasza:
2 kérdésem van.
Celeb vagy?
Volt/van pasid?
38/40 anonim válasza:
Lehetne hogy buborék és körte elhú innen a f@szba?
A kérdezőnek pedig: nehogy megcsináltasd. Tökéletes alakod van. Én is nő vagyok de nekem nagyobbak mégis irigylem a tieidet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!