Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek plasztikáztatni kéne a melleimet?
Figyelt kérdés
Már bőven elmúltam 20 éves. A melleimmel nem igazán vagyok elégedett, volt aki megemlítette, hogy milyen picik :(. Ti mit gondoltok? Szilikonoztatni kéne?
2013. jún. 7. 02:23
11/40 anonim válasza:
Te Körte, most kértél bocsánatot, erre megint ?!
13/40 anonim válasza:
Bocsi cukorborsóm, de forr a vérem. És mondtam már, nem vagy elég odaadó az ágyban!
14/40 anonim válasza:
Te mindenhol lebuksz... Kész...Ennyi...tényleg...
Kérdező, bocsi az offért. csini vagy :)
16/40 anonim válasza:
Hát nem látod, itt csajozik a szemem előtt. Az ötödik kérdés, hogy lebukik. Aztán jön, könyörög, esd. De vége, nem főzök meg vasalok rá többet, kiadom az útját. Vihetitek :)
17/40 anonim válasza:
És még a színváltó csaj lábas kérdésénél is válaszoltam. :(
De Buborékom ne hagyj el, te tudsz csak igazán felpezsdíteni!
19/40 anonim válasza:
ő úgyis elég paraszt, ha ilyeneket mond: "És mondtam már, nem vagy elég odaadó az ágyban!"
körte: mindenki azt kapja amit megérdemel:D
20/40 Mókusgyilkos válasza:
a színváltó csaj :D ez mekkora nick lenne már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!