Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gáz, hogy meg akarom csináltatni a melleimet?
22 vagyok és A-s kosarú melleim vannak. Van barátom évek óta, szereti őket, dicsérgeti, simogatja, nincs is evvel baj. De amint bejön a nyár nekem folyton előjönnek a komplexusaim, hogy kimegyek a strandra és nincs mit kipakolni. De az hagyján, de olyan lapos vagyok mint egy asztallap. A fenekem formás, nem kicsi, azt sokan dicsérgetik, de olyan jó lenne ha ehhez egy formás mell is társulna. Nem kell nagy, de olyan jó B-s kosarúval megelégednék. Vagy a majdnem C-ssel, nem tudom annyira melyik mekkora. Mondtam barátomnak, hogy elkezdek gyűjtögetni a műtétre. Ő is tudja, hogy nagyon rég küzdök evvel a problémával, igy azt mondta, hogy ha én jobban érzem magam úgy akkor legyen, elfogad, de ha meggondolom magam akkor azt se bánná ha a pénzt nyaralásra költenénk :D:D
De egy csomó ismerősöm leolt, hogy micsoda idióta vagyok, hogy lehet ilyen kitalálni, ez borzalmas. A sárga földig elhordtak nem egyszer és itt az oldalon is csomó ilyet olvasok. Miért baj ez??? Valaki magyarázza meg, más se hiányzik, minthogy a jövőben folyton csesztessenek vele ha egyszer tényleg megcsináltatom :(
FIGYELJ!
Neked erre szükséged van, hiszen mint mondtad régóta gyűjtögetsz rá. Ha épp csak akkorára csináltatod meg, hogy az esztétikusan szép, és nőies marad, és nem felfújatod magad, mintha két héliumgömb lenne a mellkasodon, akkor azzal nincs semmi probléma. Szerintem a barátaid, és a környezeted azért ellenzi, mert természetellenes.
De ez van. A mai világ már nyújt olyan lehetőséget, hogy változtassunk a testünkön. Szerintem az önértékelésed is helyrejön, ha csináltatsz magadnak egy csinos cicit! :)
De ne feledd. Ez nem egyszeri műtét. Megvan bizonyos periódus, (5-7 év) amikor újra meg kell ismételni a műtétet.
Én ennek az információnak vagyok birtokában, mivel barátnőm is nagyon elvan a szilikoncici gondolatával, ő is szeretne és utána nézett! És amikor megtudta, hogy 5-7 évenként ugyan azt az összeget oda kell fizetni... háááát, kiábrándult.
Kedves Kérdező!
Én nem látok kivetnivalót a dologban. Egy nőnek legyen melle! A te esetedben megérthető és indokolt a dolog.
Amit tanácsolok: minél természetesebbre csináltasd meg, megbízható szakemberhez menj, és nézz alaposan utána a dolognak!
3-mas. Nem kell, hogy mindenki úgy gondolkodjon ahogy te. Ez a lány biztatásra vágyis. Azért írt ide.
És az is biztos, hogy csakis megbízható szakemberekhez szabad fordulni. Sosem azt tarsd szem előtt, hogy ki az olcsóbb! :)
Őszintén szólva én sem értem ezt a mellplasztika témát, szerintem én nagyon kiborulnék, ha a barátnőm kés alá akarna ezért feküdni. Hogy miért? Egyrészt normális esetben az ember nem fekszik kés alá, ha nem muszáj, puszta hiúsági szempontból nem szerencsés az egészséggel játszani. Másrészt a komplexusosság lelki probléma, nem a melled mérete fogja ezt megoldani. Vannak olyan testi dolgok, amikkel nem lehet teljes életet élni, de a mellméret abszolút nem ilyen!
Ne érts félre, a te testedről és a te pénzedről van szó, így te döntesz efelől, én nem köveznélek meg érte (és a saját barátnőmet sem tiltanám semmitől, hiszen semmi jogom hozzá), de nem értek egyet vele. Ha az én párom tenne ilyet, én rengeteget idegeskednék, hogy problémamentesen vészelje át a műtétet, hogy a mellei ne váljanak utána tipikusan szilikon-hatásúvá és belegondolnék, hogy mennyi minden másra is elkölthette volna azt a pénzt.
akik azt mondják, hogy ez nem oldaná meg a problémát azokkal nagyon nem értek egyet
3 olyan ismerősöm is van, egyik a barátnőm akik megcsináltatták, azóta sokkal boldogabbnak tűnnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!