Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gáz, hogy meg akarom csináltatni a melleimet?
22 vagyok és A-s kosarú melleim vannak. Van barátom évek óta, szereti őket, dicsérgeti, simogatja, nincs is evvel baj. De amint bejön a nyár nekem folyton előjönnek a komplexusaim, hogy kimegyek a strandra és nincs mit kipakolni. De az hagyján, de olyan lapos vagyok mint egy asztallap. A fenekem formás, nem kicsi, azt sokan dicsérgetik, de olyan jó lenne ha ehhez egy formás mell is társulna. Nem kell nagy, de olyan jó B-s kosarúval megelégednék. Vagy a majdnem C-ssel, nem tudom annyira melyik mekkora. Mondtam barátomnak, hogy elkezdek gyűjtögetni a műtétre. Ő is tudja, hogy nagyon rég küzdök evvel a problémával, igy azt mondta, hogy ha én jobban érzem magam úgy akkor legyen, elfogad, de ha meggondolom magam akkor azt se bánná ha a pénzt nyaralásra költenénk :D:D
De egy csomó ismerősöm leolt, hogy micsoda idióta vagyok, hogy lehet ilyen kitalálni, ez borzalmas. A sárga földig elhordtak nem egyszer és itt az oldalon is csomó ilyet olvasok. Miért baj ez??? Valaki magyarázza meg, más se hiányzik, minthogy a jövőben folyton csesztessenek vele ha egyszer tényleg megcsináltatom :(
"3 olyan ismerősöm is van, egyik a barátnőm akik megcsináltatták, azóta sokkal boldogabbnak tűnnek."
Tegyünk különbséget kezelés és tüneti kezelés között. Először is lássuk be, a mell mérete csak egy modern média keltette baromság. Az a nő, aki ezen stresszel, sajnos első sorban lelki problémákkal küszködik, márpedig ha nem ő maga tanulja meg elfogadni magát, hanem inkább a testét formálja a trendnek megfelelően, akkor csak a tünetek lettek elfedve.
Persze lehet, hogy ez után tényleg nem fognak a komplexusok problémát okozni, ez esetben effektív különbség nincs is. Ettől függetlenül ez a megoldás mégis csalóka, hiszen a felszín alakítottuk a felszínességhez.
...Szerintem csináltasd meg.
Választ kaptál a "Miért baj ez???" kérdésedre, és szerintem ez volt a célod.
Az, hogy megoldasz-e vele valamit? Nem tudja senki. Nem érezheti senki amit te.
Bár abban egyetértek az előttem szólóval, hogy ez a mellméret dolog csak a média keltette baromság.
...De úgysem lehet téged lebeszélni :)
Nagyjabol egyetertek a 85%-os valaszoloval, de azt azert en is ugy gondolom, hogy nem lehet elore megjosolni, hogy hogyan valtozik az onertekelesed/onbizalmad//onkeped/kozerzeted, ha belevagsz a mutetbe. Lehet, hogy tenyleg ez hianyzik, hogy kiegyensulyozottabb es boldogabb eleted legyen, de az is lehet, hogy nem mulik el a nyugtalansagod, maximum atalakul (teszem azt peldaul utana meg az fog frusztralni, ha sokan szova teszik, hogy miert volt szukseges kes ala fekudnod, hisz szerintuk a termeszetessegnel nincs szebb...).
Egyebkent erzesem szerint azert nehez kicsit megerteni a helyzetedet, hiszen a szavaidbol ugy veszem ki, hogy boldog parkapcsolatban elsz, sok dicseretet, bokot kapsz a baratodtol, erezteti veled, hogy ugy tetszel neki, ahogy vagy es emiatt kicsit kerdeses, hogy ez a pozitiv megerosites miert nem eleg neked ahhoz, hogy elfogadd magad es helyere keruljon az onbizalmad, jol tudd erezni magad a borodben.
Szerintem ennek a miertjein mindenkeppen hasznos lenne egy kicsit melyebben elgondolkozni (es a miertek alatt nem azt ertem, hogy mert a strandon gatlasosnak erzed magad, hanem hogy eleve ez miert van, mi allhat mogotte), mert adott esetben sok kerdesre valaszt kaphatsz onmagaddal kapcsolatban, ami pedig mindenkeppen hasznos lehet, akar a mutet mellett dontesz, akar nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!