Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srác/lány szívet ír a lány/fiú üzenőfalára facebookon?
Akármire.
Akadjatok már le a facebookról, basszus.
Köszi:)
Nem, nem a facebookra vagyok ráakadva, csak adott volt egy helyzet ahol úgy tűnt, a srácnak tetszem, nekem is tetszett/tetszik Ő.
Rákerestem közösségi oldalon,és egy lánnyal szívet írtak egymásnak, ebből nem tudtam lekövetkeztetni,hogy most járhatnak (nincs kirakva),vagy a srácnak attól még tetszhetek/érezhet többet,szimplán csak barátok.
Valaki írta,hogy barát is lehet...Reméljük.
Figyu, ne kombináljatok
A férfiak gondolkodása ennél sokkal egyszerűbb. És ezzel nem leszólni akarom őket. Nézd meg ezt a videót:
Ez a videó nagyon igaz,és pont így gondolom én is!
Ettől független azért nem minden pasi egyforma,ha az lenne, akkor valószínű ezt a srácot sem látnám ennyire másnak. Ő tényleg nem korabeli,értelmesebb annál...(persze amúgy mindenki azt mondja a sajátjáról) de tényleg nem ez a divat páwa,meg hangember...:)
attól függ mit ír oda:D
"utállak te genny!" szövegű üzenet valószínűleg nem feltételez jó kapcsolatot;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!