Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
pff nem is tudom... Egy regény tudnék erről irni, de nem hiszem, hogy egy részletekbe menö kibövitett verzióra lennél kiváncsi...
Szóval röviden tömören: a Csinos-okos-hüséges kombót pártolom. :)
Okos,kedves,normális,hűséges
Ápolt,igényes,csinos.
17/F
Külső:Igénytelen vagyok fogjon meg benne valami
Belső:Intelligens,művelt,kedves,hűséges,türelmes(hozzám nem kevés kell),nyitott a világra,figyelmes
De előbb leszek jobb gitáros mint Jason Becker,Nyerek a lottón és 5 Nobel-díjat zsebelek be minthogy találjak magamnak valakit(és ne ábránduljak ki belőle egyhamar)
kedves aranyos az egója nem veri a plafont azaz nem beképzelt de van önbizalma őszinte és tiszta szívből tud szeretni van humora kicsit lökött néha de tud komoly is lenni ha kell :D
külsőre
igényes de nem pláza cica
barna szemű
barna hajú
mosolygós :D
18/f
Kedves, mosolygós, sugárzó arc, arányos kinézet (a 95 kg feletti semmiképp nem az!, bocsi, duci csajok), igényes öltözködés. Tudjak vele beszélgetni szinte bármiről, legyen játékos és kicsit "őrült", természetesen normális keretek között! :) Legyen közös néhány érdeklődési kör, később közös célok!
Ez nekem már elég kb.
29 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!