Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az a pont, amitől a barátsá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az a pont, amitől a barátságot szerelemnek érezhetjük? Mitől lendül át?

Figyelt kérdés
2009. okt. 7. 18:57
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem nincs ilyen konkrét pont, amitől kijelenthetjük, hogy na eddig barátok voltunk, aztán mostantól már szerelmes vagyok belé.

Egyszerűen észreveszed, hogy szeretsz vele lenni, de másképp mint korábban, örölsz ha hozzád ér, ha rád néz:)

A párommal, korábban barátok voltunk(5 éve vagyunk együtt) egy idő után azonban kezdett megváltozni a kapcsolatunk. Elhívott a szalagavatójára, és miközben keringőzött egy pillanat erejéig kibiccentett rám-azóta tudatosult bennem, hogy mennyire fontos nekem. Úgy látszik, ő is akkor döbbent rá, mert másnap megejtettük az első randinkat:))

2009. okt. 7. 19:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát kb igen ennyi mint amit mondott előző.De milyen ari sztori....tiszta romantikus, kár h velem nem tortenik meg :(,sok boldogságot!!!
2009. okt. 7. 19:47
 3/5 anonim ***** válasza:
A barátságban nincs nemi vágy!
2009. okt. 8. 07:44
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi!

Azt értem én, hogy nincs benne nemi vágy, és akkor mi van azokkal, akik a neten jöttek össze, és még nem is látták a másikat, már teljesen beleszerettek?

2009. okt. 8. 19:27
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem az egyfajta illuzió! Nem lehet valakibe teljes mértékben beleszeretni, ha még nem is látta! Ha még tegyük fel alaposan meg is ismerte a neten keresztül, teljes szerelem nem jöhet úgy létre, hogy még nem érezte az illatát, nem ért hozzá soha. Fizikális közelség kell, hogy valakit igazán szeress!

Le lehet pontozni, de én úgy gondolom, az ilyen netes szerelmek nagy részében, az egyik fél valamilyen szinten "kitalál" egy olyan embert, akit szeretni szeretne, ezt elképzeli és végül nem szó szerint-de rábeszéli magát és elkezdi szeretni.

2009. okt. 8. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!