Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 25 feletti srácok! Az baj, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 feletti srácok! Az baj, ha egy lány teljesen átlagos?

Figyelt kérdés
Külsőre értem. Hosszú, hullámos, barna hajam van, néha kivasalom, néha hullámosan hagyom vagy begöndörítem. A szemem kék, ovális arcformám van. Gyengén sminkelem magam, alapozó, szemceruza, spirál, néha enyhe pirosító, a körmömet sem lakkozom. Igényes vagyok magamra, tehát fürdök, szőrtelenítek, rendesen mosok hajat, fogat, ápolom a bőröm, de tényleg, semmi extra nincs a sminkemben és a manikűrömben. Öltözködés szempontjából is teljesen átlagos vagyok, érdekel a divat, de nem veszek meg mindent, csak azt, amit be tudok építeni a saját stílusomba, szóval semmi extra, rengetegen mászkálnak hasonló ruhákban, mint én. Egyébként azt mondják, nagyon szép az arcom (nem én, és nem csak a családom, hanem barátok, ismerősök, fiúk, lányok egyaránt) és csinos vagyok. Nektek ez nem zavaró? Köszi!
2013. jún. 3. 21:31
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Mondd csak, te teljesen normális vagy? :D Mármint nem értem milyen önértékelési gondjaid lehetnek, amiért itt kell kérdést feltenni :D A másik meg, hogy nem vagy átlagos, gyönyörű vagy és természetes. Az átlagos a mai világban inkább a szolizott szőke cicababa műkörömmel, nekem ők sokkal átlagosabbak. Rajtad meg látszik a kisugárzás, ami nekik nincs és gondolom ezt akarják kompenzálni. Több ilyen lány kéne inkább mint te...no de mindegy :D
2013. jún. 5. 10:56
 22/22 A kérdező kommentje:
Tapasztalataim alapján 10-ből 4-5 férfinek jövök be külsőleg, őket meg azért nem érdeklem, mert nem tetszik nekik a munkám és az ezzel járó életforma.
2013. jún. 5. 22:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!