Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 25 feletti srácok! Az baj, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 feletti srácok! Az baj, ha egy lány teljesen átlagos?

Figyelt kérdés
Külsőre értem. Hosszú, hullámos, barna hajam van, néha kivasalom, néha hullámosan hagyom vagy begöndörítem. A szemem kék, ovális arcformám van. Gyengén sminkelem magam, alapozó, szemceruza, spirál, néha enyhe pirosító, a körmömet sem lakkozom. Igényes vagyok magamra, tehát fürdök, szőrtelenítek, rendesen mosok hajat, fogat, ápolom a bőröm, de tényleg, semmi extra nincs a sminkemben és a manikűrömben. Öltözködés szempontjából is teljesen átlagos vagyok, érdekel a divat, de nem veszek meg mindent, csak azt, amit be tudok építeni a saját stílusomba, szóval semmi extra, rengetegen mászkálnak hasonló ruhákban, mint én. Egyébként azt mondják, nagyon szép az arcom (nem én, és nem csak a családom, hanem barátok, ismerősök, fiúk, lányok egyaránt) és csinos vagyok. Nektek ez nem zavaró? Köszi!
2013. jún. 3. 21:31
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
És most jöjjenek a csicska udvarlók xD
2013. jún. 3. 22:18
 12/22 A kérdező kommentje:
Nem kell udvarlás, csak őszinte válasz a kérdésre. :)
2013. jún. 3. 22:23
 13/22 anonim ***** válasza:

pontjó! :)

f19

2013. jún. 3. 22:53
 14/22 anonim ***** válasza:
Nem neked írtam, jönnek azok maguktól is.
2013. jún. 3. 23:09
 15/22 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem nekem céloztad, én sem feltétlenül neked, hanem mindenkinek, aki ilyesmire készülne. :)
2013. jún. 3. 23:15
 16/22 anonim ***** válasza:

Kár hogy nem te vagy!

[link]

2013. jún. 4. 09:11
 17/22 A kérdező kommentje:
Kár, hogy én vagyok Lotti :) Ha vetted volna a fáradtságot, és írtál volna privátot, mint itt néhányan megtették, neked is elmeséltem volna, mint az összes levélírónak - mi a szakmám, hol dolgozom, és hogy ez is hozzájárul ahhoz, hogy nem találok párt. De ha továbbra is kételkedsz, szívesen küldök privátban személyes képeket is, amik nincsenek fent különböző színházi oldalakon, sem máshol.
2013. jún. 4. 18:24
 18/22 anonim ***** válasza:
Hát lássuk akkor!
2013. jún. 4. 19:09
 19/22 A kérdező kommentje:
Írj privátot! Páran már írtak, nekik meséltem arról, amit ezzel kapcsolatosan kérdeztek. Az előbbi képet azért raktam ide fel, mert a google-ban megtalálható, Stróbel Dóri fotós egyik sorozata, de személyes képet nem szeretnék ide felrakni, üzenetben viszont küldök.
2013. jún. 4. 19:25
 20/22 A kérdező kommentje:
Még mielőtt kitörne valami balhé féleség a régebbi válaszolók felől, üzenem mindenkinek, hogy az érintett válaszoló megkapta a személyes képeimet. :)
2013. jún. 4. 19:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!