Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 18 éves kor után a szülők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 éves kor után a szülők mennyire szólhatnak bele a fúk/lányuk életébe? Szerintetek? Nálatok hogy van ez?

Figyelt kérdés
2013. jún. 3. 14:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

20 éves koromig mindig megkérdezták mikor érek haza(éjszaka), amit megértettem.

de ezt sem szabták meg.

nem szólnak bele, holott az ő pénzelésük alatt vagyok egyetemen, viszont kölcsönösen figyelembe vesszük egymás akaratát, elvárásait.

2013. jún. 3. 14:48
 2/7 anonim ***** válasza:
nem a kor számít, hanem hogy eltudja-e magát tartani. ameddig anyucikától kér valaki pénzt az új 15ezres topra addig joggal szól bele. viszont ha még otthon lakik de már nem függ anyagilag tőlük, akkor már nem sok beleszólás lehet. maximum tényleg olyna h ne szarj már a konyhaasztalra.
2013. jún. 3. 14:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Amíg ők tartanak el téged ők fizetik a szórakozást miegyéb és otthon laksz addig értelem szerűen függsz tőlük és beleszólhatnak néhány dologba.
2013. jún. 3. 15:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Változó. Az én szüleim szinte semmibe nem szóltak bele. A véleményüket elmondták, de nem tartották kötelezőnek a betartását.
2013. jún. 3. 15:14
 5/7 anonim ***** válasza:
#2 süni mától velünk lakik?
2013. jún. 3. 15:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Én sohasem voltam problémás gyerek, eddig igazából csak terelgettek, mint diákot! Most van egy kisebb válság a jogsi megszerzése miatt. Én későbbre akartam halasztani, de anyám kitalálta, hogy most kell megszerezni! Sikerült megbukni aztán nem nagyon örülnek neki! :D 20/f
2013. jún. 3. 16:27
 7/7 mmano88 ***** válasza:

Nekem nem szóltak bele egyáltalán, de mindig elmondtam nekik amíg otthon laktam hogy ha pl. bulizni mentem, vagy tudtam hogy nem fogok otthon aludni, csakhogy ne aggódjanak.

Még most is, ha hazamegyek elmondom nekik, hogy nemsokára jövök, vagy csak holnap jövök, hova megyek. Nemtudom, nálunk jól működik a kommunikáció, így szoktam meg, pedig nem tartoznék beszámolással.

2013. jún. 3. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!