Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg megérdemeltem a pofont? Hívjam fel ezek után?
Új suliba mentem év elején ott ismertem meg egy srácot,akivel padtársak lettünk. Az elején nem volt velem valami kedves,egy bulin meg egyenesen bunkó volt,de a buli felénél oda jött hozzám bocsánatot kérni és meghívott egy sörre. Beszélgettünk,mondta,hogy sajnálja,hogy bunkó volt,éjjel 2 óra lehetett amikor már elég fáradt voltam ő mondta,hogy haza visz mivel kocsival van,nem igazán bíztam benne ezért nemet mondtam,szerintem felfogta miért mondtam nemet és mondta,hogy a haverjai is jönnek (velük jóban voltam már akkor is) és végül is elvittek haza... Ezek után sokat jártunk el együtt,beszélgettünk. Összejöttünk. Nekem ő az első barátom,ő volt az első akivel lefeküdtem,neki nem én voltam az első. Múlthét szombaton külön mentünk bulizni,én azt mondtam anyumnak,hogy a barátommal megyek. Volt pár srác akik rám mozdultak,de lekoppintottam őket. Elmentem a mosdóba és láttam,hogy van 12 nem fogadott hívásom és 2 üzenetem,4x anyum hívott 8x a barátom. Anyám írta,hogy mivel nem vettem fel a telefont felhívta a barátomat és ő azt mondta neki,hogy nem vagyok ott. És,hogy akkor hol vagyok és kivel. A barátom üzenete: "Hol a fenében vagy? Anyád engem hívott,hogy miért nem veszed fel a telefont,én meg nem tudtam mi van,mert nem is jöttél el... Hol vagy??? Hívj fel!". Amikor próbáltam hívni foglalt volt,elindultam haza 23 óra után, kicsivel a házunk előtt ácsorgott és telefonált rögtön letette a telefont amikor oda értem. Elkezdett ordibálni,hogy mi volt ez,kivel voltam,meg,hogy tuti sráccal volt. Beleszagolt a hajamba és azt mondta: Bűzlesz,te valakivel voltál,mi? Mondtam neki,hogy nem,meg,hogy hagyja a hülyeséget próbáltam hívni. Erre azt mondta: Ne hazudj nekem,k*rvára ne merj nekem hazudni. "Kivel voltál? Az egyik haverommal,mi?" Próbáltam le csillapítani,de elkezdett ráncigálni,szóltam neki,hogy hagyja abba,de nem fejezte be, kicsit megpofoztam,hogy hagyja már abba,erre ő nagyon durván megütött,borzalmasan fájt,nem csak az ütés hanem a gondolat,hogy Ő megütött... Mielőtt elment csak ezt mondta: Nem szeretlek.
Komolyan gondolhatta? Nagyon bánt a dolog,hogy miért voltam vele ilyen hülye,mert nagyon szeretem,ő az első barátom. Nagyon rosszul érzem magam emiatt,mert szeretem,de megbántott,bár megérdemeltem... Hívjam fel? Vagy várjam meg,hogy ő hívjon? Hülye egy szitu...
Hahahaha a srác elég bipoláris meg agresszív mert egy nyilvánvaló lúzer.
Hagyd ott és örülj neki hogy megszabadultál tőle, hacsak te nem az a fajta undorító nő vagy aki arra izgul ha odavernek neki. Hidd el nagyon sok fejfájástól meg tudod óvni magadat.
Meg dugd a homokba a fejed és zokogj magadba amiért egy ilyen balfék vette el a szüzességedet XD
Én végigolvastam, de:
1. Neki legalább szólhattál volna, hogy hazudsz anyádnak és bulizni mész.
2. Nem szeret. Ez egy állat, férfi nem üt meg nőt. Hagyd a francba.
Aki pedig beszól, hogy de a lány kezdte, annak mondom, hogy a srác kezdte el rángatni. Ebből azért leszűrhető, hogy erőszakos természetű és nyilván ha nem kezdi el rángatni, a lányban sem indul be a védekező mechanizmus.
Komolyan gondolta-e? Kit érdekel, megütött, nem is akárhogy. Ezen nem kell gondolkozni, otthagyod a fenébe és kész. Legközelebb meg ne hazudj édesanyádnak, ha neki sem mondasz igazat, hogy tudna megvédeni?
Hagyd a fenébe ezt a fiút, és ne is keresd többet, hidd el, jobban jársz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!