Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajozni 19 évesen 3as BMW E90 vagy 5ös BMW E60?
Miért te még is ki a gyíkom vagy?
Mit tettél le az asztalra?Az egódon kívül?Sötét gyerek.Olyan hangnemben beszélsz a másikkal,hogy még egy halott kutyával se beszélnék így.
Ráadásul itt villogsz az idióta kérdéseddel.Apuci pénzén azt veszel amit akarsz.Remélem olyan csajt fogsz ki akinek csak a pénzed kell,és ki is fog röhögni a kicsi pötsöd láttán
Nem vagyok irigy rád, mert nem kellene ilyen nő, aki az autómra bukik :)
Ettől függetlenül szánalmas, ha ezzel próbálsz valakit befűzni, akit be tudtam, azt sikerült Suzukival is, akit meg nem, azzal nem is próbálkoztam tovább :P
Lány vagyok, és szerintem ezek szürke autók és slussz.
Te meg egy kis kötsög vagy.
Jah, bocs, csak az első meg a harmadik linket néztem meg. A másik kettő meg fekete...
De ugyanúgy elvisz A-ból B-be, mint a BKV.
k*rvára lenézem azokat akik más pénzével büszkélkednek,inkább ne legyen kocsija de dolgozzon,akkor tudom becsülni,ha meg valami csoda folytán összeszed annyi pénzt akkor inkább egy 67-es chevy impalát vegyen,de jobban vonz a gondolat,hogy a párommal együtt veszek egy ilyet,csak egy kocsi miatt senkivel sem lennék együtt,veled meg akkor sem ha6ilyen kocsid lenne,szánalmas vagy
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!