Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Akkor is mindig leszőrtelenítitek/fazonírozzátok magatokat ott alul, ha épp nincs férfi a láthatáron?
Figyelt kérdés
2013. jún. 3. 10:54
11/20 anonim válasza:
6-os, gyorsan kapcsolsz, ez remek! :D
12/20 anonim válasza:
Erről a szituációról hirtelen az "Állítsátok meg Teréz anyut!" jutott az eszembe, amikor Hámori Gabriella randija László Zsolttal azért hiúsult meg, mert gyorsan le akarta borotválni a lábát és összevagdosta magát. A barátnője bejön, meglátja: B...meg!! :)
13/20 A kérdező kommentje:
Jó olvasni, hogy nem csak én vagyok így ezzel. A szőr nem egyenlő az igénytelenséggel, attól az ember még lehet tiszta.
Na igen és mivel általában hosszú nadrágot hordok, ezért a lábam sem olyan gyakran szőrtelenítem ilyenkor. A kutya se látja:D
2013. jún. 3. 11:20
14/20 anonim válasza:
Én nem,sőt még a lábamat sem mindig,csak ha már hosszú a szőröm.
15/20 anonim válasza:
Én sem szoktam és ha barátom van, akkor is csak két hetente szedem le onnan, mert ő nem igényli a tök csupaszt, csak ne legyen túl hosszú.
16/20 anonim válasza:
"csak ne legyen túl hosszú."
Az nem is jó, mert tele megy az ember szája szőrrel.
17/20 anonim válasza:
Nyáron igen, mert strand, rövidnadrág stb. Télen durva állapotok voltak már de szerintem max 3 hétig bírom aztán már nekem is fáj ranézni. :D
22L
18/20 anonim válasza:
Dehogy...borzasztó szenvedés az egész szőrtelenítés.
Persze ha edzeni megyek, vagy strandra, akkor minimum a bikinivonalat letakarítom. Na meg a lábam.
De télen előfordul, hogy a ruha alatt yeti vagyok.
19/20 anonim válasza:
akkor is leszőrtelenítem magamat ha nincs párom,max picit tovább hagyom nőni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!