Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy kövérebb, ducibb lányok ugyan olyan Adoniszt akarnak maguknak, mint dögösebb társaik?
Figyelt kérdés
És ugyan ez a felvonás a pasiknál is? Miért nem keresgél mindenki a saját súly csoportjába?2013. jún. 2. 14:24
11/16 anonim válasza:
Így van 9-es, valami duci leányzó elvette a pasiját, és most itt szidja a ducikat. Megsúgom, a szerelem nem a súlytól függ! A kérdésedből látszik, hogy nagyon agyoniskolázott vagy! Mielőtt mondod, én nem vagyok kövér, de ami igaz, az igaz.
12/16 anonim válasza:
utolso te se lehetsz annyira okos ha informacio nelkul vonsz le kovetkezteteseket. amugy persze koverkent enis felhoborodnek ezen a kerdesen, de halla isten nem lett olyan genetikam amitol elhizhatok (szarkazmusdetekrort be!). DE tenyleg egy vicc hogy olyan elvarasok vannak a kovereknel, hogy az mar felhaborito, mit kepzelnek?
13/16 anonim válasza:
ember!új féle rasszizmust próbálsz kitalálni?ők talán nem emberek ? nem lehet ugyanolyan igényük mint neked?nem egy esetet láttam amikor duci csaj járt vékony sráccal.a szerelem nem mázsál!
14/16 anonim válasza:
jah és én normál alakú vagyok az én igényeimet is megszabnád?
15/16 anonim válasza:
a te igenyeid igazabol nem erdekelnek, nem fogok vitatkozni senkivel, nekem megvan a velemenyem, eleg sokan vannak ezzel igy.szoval.:Dszabadakarat brah
16/16 anonim válasza:
Jajj, most ezt úgy mondod, mintha te egy Istenség lennél :D Mindenki keresgéljen a súlycsoportjában? Amúgy csak úgy mondom, szerintem a dögösebb pasik ezerszer jobban járnak a kövérebb lányokkal, akik legalább normálisak, nem ilyen felszínes kis izék, mint egyesek..lehet, hogy kívülről olyan hű de dögös vagy, ha belülről kb. annyit érsz, mint egy kanál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!