Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy kövérebb,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy kövérebb, ducibb lányok ugyan olyan Adoniszt akarnak maguknak, mint dögösebb társaik?

Figyelt kérdés
És ugyan ez a felvonás a pasiknál is? Miért nem keresgél mindenki a saját súly csoportjába?
2013. jún. 2. 14:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Így van 9-es, valami duci leányzó elvette a pasiját, és most itt szidja a ducikat. Megsúgom, a szerelem nem a súlytól függ! A kérdésedből látszik, hogy nagyon agyoniskolázott vagy! Mielőtt mondod, én nem vagyok kövér, de ami igaz, az igaz.
2013. jún. 2. 18:26
 12/16 anonim ***** válasza:
19%
utolso te se lehetsz annyira okos ha informacio nelkul vonsz le kovetkezteteseket. amugy persze koverkent enis felhoborodnek ezen a kerdesen, de halla isten nem lett olyan genetikam amitol elhizhatok (szarkazmusdetekrort be!). DE tenyleg egy vicc hogy olyan elvarasok vannak a kovereknel, hogy az mar felhaborito, mit kepzelnek?
2013. jún. 5. 18:16
 13/16 anonim ***** válasza:
ember!új féle rasszizmust próbálsz kitalálni?ők talán nem emberek ? nem lehet ugyanolyan igényük mint neked?nem egy esetet láttam amikor duci csaj járt vékony sráccal.a szerelem nem mázsál!
2013. jún. 17. 17:50
 14/16 anonim ***** válasza:
jah és én normál alakú vagyok az én igényeimet is megszabnád?
2013. jún. 17. 17:51
 15/16 anonim ***** válasza:
a te igenyeid igazabol nem erdekelnek, nem fogok vitatkozni senkivel, nekem megvan a velemenyem, eleg sokan vannak ezzel igy.szoval.:Dszabadakarat brah
2013. jún. 17. 21:51
 16/16 anonim ***** válasza:
Jajj, most ezt úgy mondod, mintha te egy Istenség lennél :D Mindenki keresgéljen a súlycsoportjában? Amúgy csak úgy mondom, szerintem a dögösebb pasik ezerszer jobban járnak a kövérebb lányokkal, akik legalább normálisak, nem ilyen felszínes kis izék, mint egyesek..lehet, hogy kívülről olyan hű de dögös vagy, ha belülről kb. annyit érsz, mint egy kanál.
2013. júl. 27. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!