Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy sokan szidják a "ribanc" lányokat/nőket. Ugyan akkor pedig kihasználják őket és ugyan úgy megdugják őket mint a normális csajokat?
Itt alapvető fogalmi zavarok vannak:
úgy érted hogy a "ribanc" lányok a csinos, jól öltözött lányok.
a normálisak, pedig a kevésbé szépek, esetleg slamposak.
de mindegyik huszonéves lány (alatta meg főleg) a külsőségekre hajt meg a szexre :)
Most lehet hogy sokan hülyének fognak nézni, de én valamilyen szintem becsülöm az ilyen nőket.
Olyasmit tesznek elérhetővé gyakorlatilag ingyen, ami sok pasinak, akik kicsit nagyobb étvágyúak szexuális téren mint az átlag, illetve az átlagnak is, ami sok nőnél (prosti) megint csak pénzbe kerül, akárcsak egy párkapcsolat (persze most tekintsünk el a párkapcsolatban lévő összes többi pozitív dologtól, meg hogy "kifizetődőbb", mint a prostizás, és csak a szex részét nézzük).
Gondolom nem sokan értenek ezzel egyet, de nekem ez a véleményem a témában.
29 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!