Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A cicimen lehet valahogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A cicimen lehet valahogy formálni?

Figyelt kérdés
Az a bajom,hogy olyan furcsa lett az alakja nem lóg csak mintha nem lenne olyan kerek mármint felül elég nehéz elmagyarázni de remélem értitek olyan mintha ott lapos lenne és csak lent kerekedik.
2013. jún. 2. 13:07
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
annyira zavar,hogy már nem is merem mutogatni a barátomnak :( Már arra is gondoltam ,hogy inkább berakatok szilikont.
2013. jún. 2. 13:08
 2/12 anonim ***** válasza:
Az azért van, mert nem szilikon melled van, és nem is kis picura A kosaras. Ez bizony lóg, azért ilyen.
2013. jún. 2. 13:09
 3/12 anonim ***** válasza:
Mármint értem én hogy nem a földig, de attól még megereszkedett kicsit. Igazából mellfelvarrás segít rajta, de ne ccsinálj olyat. Hidd el, jó az úgy. Ez van, ha hat a gravitáció. :)
2013. jún. 2. 13:10
 4/12 A kérdező kommentje:
Mondom,hogy nem lóg semennyire sem és A kosaras tehát kicsi.
2013. jún. 2. 13:11
 5/12 anonim ***** válasza:
Kép?
2013. jún. 2. 13:17
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem lehet az, hogy fogytál mellből?
2013. jún. 2. 13:17
 7/12 anonim ***** válasza:
Fekvőtámasszal lehet formálni rajta.
2013. jún. 2. 13:18
 8/12 anonim ***** válasza:
Lehet fogytál valamenyyit
2013. jún. 2. 13:18
 9/12 A kérdező kommentje:
nem fogytam éppen hogy híztam lehet,hogy a cicimre meg egy deka sem ment de attól még ugyanolyannak kéne lennie
2013. jún. 2. 13:20
 10/12 anonim ***** válasza:

[link]

Ne akarj ilyeneket. Nem szép.

Kép nélkül is megmondom, hogy a mostani melleid valószínűleg csodálatosak.

2013. jún. 2. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!