Lehet valahogy formálni a mellet bizonyos tornával, vagy bármivel?
Nem túl nagyok a cickóim, de ezzel már megbarátkoztam, viszont a formáját nem tudom elfogadni. Egyáltalán nincs szép kerek mellformája, de a kerekhez még csak nem is hasonlít, ugyanis háromszög alakú mind felülnézetből, mind oldalnézetből, és ülve látszik hogy elölről is....
14 éves korom óta hordok melltartót, pedig akkor még szinte értelmetlen volt, de "ciki" volt, hogy én még nem hordtam. Egyesek azt mondják, emiatt van, hogy ilyen a formája. De ezen lehetne segíteni valahogy természetes úton? Ha amikor csak tudok, melltartó nélkül vagyok, az segíthet valamit?
19 vagyok
Ühüm... Csak az a baj, hogy a családban mindenkinek formás mellei vannak, senkié sem ilyen. Meg mondjuk én vagyok a legkisebb mellű is. Apai ágról sincs kicsi + ilyen alakú mellű nő.
Lehet, hogy fog még változni?
Nekem is hasonló a bajom,mint a tiéd:S.Nekem sem formásak egyáltalán a melleim:Smár most úgy látom,h lógnak:Spedig egyáltalán nincsenek nagy melleim.
15/L
Nekem pont ugyanez a problémám.. ugyanolyan alak és méret.. 70-75/A pedig 17 éves vagyok. A barátom azt mondta, hogy megszokta és szereti, de csak azért mert rajtam vannak.. Nem vagyok miattuk magabiztos az ágyban pedig egyáltalán nem, sőt ha tehetem takarom, pedig mindig megfogadom, hogy nem fogom mert egy férfi szeressen ugy ahogy vagyok. Én is próbáltam már meg tenni mindent, de nem lehet. (tornáztam is és fogamzásgátlót is szedek, elsősorban a barátom miatt de egy mm-t sem nőttek pedig egy éve szedem... Ez tényleg genetika kérdése sajnos. És nekem sincsenek kis mellűek a családomban, képzeld a 15 éves hugomnak sokkal nagyobb melle van.. Nem értem, hogy neki miért nem kicsi. Azért írtam ezt le, hogy ne érezd magad egyedül. El kell magunkat fogadnunk..:( Még akkor is ha néhány tuskó nem bírja ki, hogy ne szóljon be..
L/17
Hát, gondolom most még ez nem vigasztal, de azért leírom: Nekem is háromszög, de még pici is hozzá... Nagyon gáz... Mindig utáltam :( Aztán, mikor megszületett a kisfiam, az első szoptatásnál azt mondta a nővér, hogy ezt pont a szoptatásra találták ki, szerencsénk van:) És ahhoz képest, hogy olyan kicsi, mint egy 10 évesnek, nagyon-nagyon sok tejem volt, bőven fedezte a szükségleteket egy éves koráig:)
Amúgy nekem nem változott kb 18-28 éves korom között semmit :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!