Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Durva volt amit csináltam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Durva volt amit csináltam?

Figyelt kérdés
Tudom hogy csúnya dolog volt, de hajnalban bele néztem a pasim telójába. ott kb. 4 lánnyal flörtölt szerda óta,és egy csajt hívogatott éjfél után. meg az exének azt írta tegnap, hogy vele szeretne lenni, de mivel a csaj szarik rá, így hozzám jött át. hajnalban felkeltettem és elküldtem. mondtam neki hogy ne hazudozzon, de ugyanúgy kamuzott. bezzeg velem nem foglalkozott sose, meg búvalbélelt volt mindig... stb....
2013. jún. 2. 12:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az nem volt szép, hogy átnézted a telefonját, de az, hogy ezek után elküldted érthető, a helyedben én is ezt tettem volna.
2013. jún. 2. 12:29
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
nem szép dolog belenézni más telójába, de most jó hogy így alakult, és jogosan küldted el:)
2013. jún. 2. 12:31
 3/4 A kérdező kommentje:
előtte beszéltünk vmiről. és az exével is vmelyik nap. ha nem nézek bele, sose tudom meg, mekkora szemétláda.
2013. jún. 2. 12:43
 4/4 anonim ***** válasza:

Mennyi ideje vagytok együtt és mennyi idősek vagytok?

Nekem 19 éves korom óta ugyan az a pasim, 4 éve együtt élünk. Előtte 1 évig jártunk, de már a járás első 6 hónapja után nem volt olyan, h "telefon titok". Össze költözésünk után meg már mindenhova bejárásunk volt egymáshoz, ami jelszóval van védve. (Fb, e-mail, stb...)

Hogy miért? Mert nincs mit titkolnunk egymás elől. Egyedül ide a gyk-ra nem engedtem be az elején, mert gúnyos és viccelődik az érzelmesebb, komolyabb írásokon.

Szóval szerintem nem volt durva. Ha nem viselkedett volna furcsán, gondolom eszedbe nem jutott volna bele nézni.

2013. jún. 2. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!