Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális ez, hogy sokan 15...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ez, hogy sokan 15 éves koruktól kezdve megcsúnyulnak?

Figyelt kérdés

Azt gondolná az ember, hogy a lányok úgy 18 éves korukig egyre szebbek, majd pár éven keresztül megvannak ezen a szinten, és az öregedéssel lesznek kevésbé vonzóak később.

Ehhez képest sok esetben mit látok: 15 éves korára úgy néz ki, mint más 20 évesen, és onnantól folyamatosan egyre csúnyább. Nem egy osztálytársam elsőben még szép volt, most meg (mire végzős lett) már egyáltalán nem. Természetesen a felvitt sminkmennyiség egyre több, ami hatványozza a problémát. Mitől lehet ez?

A félreértések miatt: Nem mindenki ilyen, de rengeteget látok mostanában.

2013. jún. 2. 11:00
 1/9 anonim ***** válasza:
xDD ez a kérdés jaj.
2013. jún. 2. 11:01
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Passz, engem 15 éves koromig cikiztek mindennel, onnantól meg mindenki randizni akart velem, aki addig piszkálódott. :-D

Igen, valszeg a sok smink lehet náluk ennek az oka. :-/

2013. jún. 2. 11:01
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem te látod rosszul, tény és való hogy már 12 évesen elkezdik magukat sminkelni, de vannak kivételek ismerek egy 50 éves nőt, aki 20nak nézz ki. És ez elég durva.. Aki odafigyel magára az tudja kezelni az "öregedést"
2013. jún. 2. 11:02
 4/9 anonim ***** válasza:
XD
2013. jún. 2. 11:02
 5/9 anonim ***** válasza:

azok az osztálytársaid attól függ, mennyit éjszakáztak, stb.

ez a gond, mert minden az arcodra van írva, ez nem lehet kikerülni, a smink szárítja a bőrt, ennyi azt is tudni kellene kezelni, de a fiatalok sajnos ezt sem tudják

nem vagyunk egyformák, valaki így néz ki, valaki úgy, persze genetika is benne van N

2013. jún. 2. 11:05
 6/9 Sinead ***** válasza:
akik 7-8. osztályban az osztály szépei voltak, azok megcsunyulnak, a közép-kategóriás lányok pedig megszépülnek, én ezt vettem észre.
2013. jún. 2. 11:07
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem is az tűnt fel, hogy akik régen annyira szépek voltak, 7-8.ban, most minden csak nem szép...míg a többiek megszépültek mind.
2013. jún. 2. 11:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Én is ezt tapasztaltam, volt osztálytársaim általános iskolában kezdték 1 tonna sminkkel, most végeztek középsuliban, és olyanok mint a kiélt szutykok....
2013. jún. 2. 13:20
 9/9 A kérdező kommentje:

Na akkor kedves 1-es és 4-es válaszolók, min is nevettetek?

Vagy ti is ebbe a kategóriába tartoztok?

2013. jún. 2. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!