Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » FIÚK! Ti mit szerettek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK! Ti mit szerettek egy lányban?

Figyelt kérdés

ezt értem barátilag és szerelmileg is,

(ha nem nagy kérés akk írd oda h szted milyen tipusú vagy és a korodat is légyszi :) )

14/L

2009. okt. 6. 21:43
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
A mosolyát, a haját, az arcát, a szemét, a természetét, a hangját, mindent, ha szeretsz valakit, akkor úgy szereted ahogy van.
2009. okt. 14. 16:22
 12/22 anonim ***** válasza:

Szeretem ha 1 lánynak van humora,sokat lehet vele beszélni bármilyen téma is legyen.Öltözzön csinosan de ne vigye tulzásba.Legyen inteligens és tudja mi az illem.

Legyen egyenjoguság,vagyis amit ö megtehet azt énis.

Nembaj ha picit gyerekes a viselkedése.1 bizonyos pontig az nagyon aranyos.Ne hidje azt högy körülötte forog a világ.Legyen empatikus.És ha szeret akkor mindenre legyen képes értem és cserébe énis mindenre képes leszek ö érte.

21/F

2009. okt. 14. 16:28
 13/22 anonim ***** válasza:

16:22es vagyok, kiegészíteném válaszom, mert látom miket írnak. Én először a testalkatát nézem meg(nekem nem tetszenek a teltebb lányok, én se voltam nádszál, de tettem ellene, szoval én tudok ők is...) Aztán haját, arcát:D többit meg meg se nézem. Ha az arca, haja bejön, és az első kritériumot teljesíti, akkor szerelmes leszek :D Viszont meg van a véleményem, a plázacicákról...(arany karkötő mind2 kezén 2 , akkora fülbevaló, hogy az öklöm átfér rajta, arany színű telefon, smink, nem smink malter, mert annyi van rajta.)Vagy ha valaki nem plázacica attól még lehet k.rva..., szoval azért írtam oda , hogy a természetét.

20F

2009. okt. 14. 16:29
 14/22 anonim ***** válasza:

nem tudom, hogy hány lány olvassa ezt rajtam kívül, de olyan jó az ilyen válaszokat olvasni (már amelyik normális válasz), amikor látom, hogy nem az ilyen "énmindenbentökéletesvagyokplázacica"-típus jön be a válaszadók nagy részének.

komolyan, jó látni, hogy vannak még ilyen fiúk:D

2009. okt. 14. 16:46
 15/22 anonim ***** válasza:
16:22 es vagyok. Utolsó válaszoló mégis milyen fiúkra gondol? Mert rajtam speciel átnéz a lányok nagy része. Lehet az én hibám is kicsit( na de nem azért, mert én olyan csúnya lennék, sőt...) , mert nem merem megszólítani a lányokat, mert nem szeretek beégni. Viszont most elhatároztam magam, holnap elválik, holnap ugrik a majom a vízbe. Körülbelül 1 éve tetszik nekem egy lány (+/- egy kis ideje), és holnap tervezem megszólítani, de attól tartok beégek mint a fene, pedig nagyon nem szeretnék, nem azért mert annyira tartok attól, hogy kiröhögnek(nem egy jó dolog de elfelejtik), hanem azért mert nagyon de nagyon tetszik és hazavágná a kedvem egy egész hónapra legalább.
2009. okt. 14. 16:57
 16/22 anonim ***** válasza:

Legyen szép! Legyen aranyos, kedves, megértő, huncut, kicsit rosszlány is lehet, legyen hűséges..

16/F milyen típusú?

2009. okt. 14. 16:57
 17/22 anonim ***** válasza:
iagzábol hosszan sorolhatnám hogy mi de az 1. válaszolo nagyon pontosan leirta hogy mi te tényleg tök ugyan az nekem is (sablonos vok? )
2009. okt. 14. 17:10
 18/22 anonim ***** válasza:
0%
pl jo segg, szexi mell.
2009. okt. 14. 17:39
 19/22 anonim ***** válasza:

16:22! pl pont rád is gondoltam többek között:) azt viszont nem tudhatom, hogy miért néznek át rajtad, nem ismerlek. lehet, hogyha azon változtatnál, amit elmondtál, szóval ha pl kicsit több önbizalmad lenne, ez nem így lenne, mert amúgy tök értelmes és normális vagy:) (ami manapság lassan már ritkaság számba megy sajnos:S [akinek nem inge....])

merd megszólítani őket, mit veszíthetsz? semmit:) egy próbát megér. ha meg meg sem próbálod, csak sínylődsz rajta, hogy: mi lett volna, ha...? mi lenne, ha...?

úgyhogy sok sikert a holnaphoz is, szurkolok^^ ha mégis visszautasít, ne fordulj magadba, nem segít, hidd el tudom:D persze tudom, hogy ilyenkor jó sajnálni magad, én is szoktam (ki nem?:D), de ne csináld azt, hogy nem jött össze, úristen most mi lesz ezek után? nem szabad=)

na úgyhogy sok sikert, kíváncsi vagyok mi lesz:)

18/L

amúgy bocs az OFF-ért és a kisregényért:D

2009. okt. 14. 19:02
 20/22 anonim ***** válasza:
Köszi az építő kritikát, am nem volt off annyira mert ezt én tudom magamról , csak hát nem egyszerű azt mondani, márpedig most van önbizalmad, és lesz is, nem megy egyről a kettőre.
2009. okt. 14. 19:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!