Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Ti mit szerettek egy lányban?
ezt értem barátilag és szerelmileg is,
(ha nem nagy kérés akk írd oda h szted milyen tipusú vagy és a korodat is légyszi :) )
14/L
Ha viccelni akarnék akkor azt mondanám hogy magamat.
Én azt szeretem ha a lányt egyenrangúnak tudom magammal tekinteni. Legyen művelt, legyen humora. Ne legyen semmilyen vallásnak vagy meggyőzősnek a fanatikus híve, viszont legyen érdeklődő és megértő másokkal szemben.
Ne dohányozzon és igyon és ne csaljon meg.
Legyen belém szerelmes.
Ne nézze el a hibáimat hanem azok miatt szeressen.
Legyen sportos. Biciklivel vagy gyalog járjon mindenhova.
Mi az, hogy milyen típusú vagyok? Harmadik típusú.
Mellesleg mit szeretek meg egy lányban? Mikor megpillantom először, a szemeit nézem meg, utána térek át az arcára. De igazából külsőleg a szem az, ami igazán megragad és magával tud rántani:) Belső tulajdonságok? Nem szeretem, ha a tipikus "mondj egy témát" szöveggel jön, nem szeretem ha azt hiszi, hogy csak körülötte forog a világ. Ami alapvető lenne, és sajnos mégsem az, hogy őszinte. Ha mindenről lehet vele beszélni, mindenről megvan a saját, külön véleménye, ez jó pont. Az a tulajdonság sem elhanyagolható, hogy legyen "természetesen" kislányos. Hogy ez mit takar? Ne legyen nyávogós, de mégis legyen aranyos mind a beszéde, mind a külleme. Aki túlzásba viszi az plázapics4, aki még nem nőtte ki az a mai 16-ig tartó korosztály. És akármilyen zenét hallgat, ez ne látszódjon meg rajta. Rock vonalon mozgok, mégse viselek bakancsot, nem öltözök bőrbe és feketébe, nem drogozom, nem iszom, nem dohányzom. Ezt nőtől sem tűröm meg.
Kb ennyi külső-belső, ami fontos.
19/F
nem kell hogy okos legyen én nemszereték egy olyan társat aki minden lében kanál mindíg kijavít szerelmileg
barátilag meg legyen inkább okos akivel lehet szakmai vitákat fojtatni :D
14/f
A válasz megírásának időpontja: ma 21:59
Csupán szerencsém volt, még a sokat emlegetett "új (de)generáció" előtt születtem. Más a felfogásom, máshogy lettem nevelve, mások azok az értékek, amik nekem számítanak egy kapcsolatban.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!